سلام
من cd رو از یکی گرفتم و رایتی است و احتیاج به سریال داره چی کار کنم
کاربر شهرسختافزار
سلام
من cd رو از یکی گرفتم و رایتی است و احتیاج به سریال داره چی کار کنم
|
|
سلام دوست عزیز میتونین از این کرک استفاده کنین:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MOHAMMAD2010 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لینک ویرایش شدکد:http://www.4shared.com/file/14395439/80bd05ae/ND5Crack.html
آخرین ویرایش توسط Dark Devil در تاریخ 20-04-07 انجام شده است
Emperatour (20-04-07), ffarsar (29-09-08)
کاربر شهرسختافزار
بابا این که کرک نیست یه اهنگه!!!!!!!!!!!!!!!1
کاربر شهرسختافزار
شما از برنامه و فعال سازیش خارج شو. یعنی هیچ رو صفحه نباشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید بعد بورو این کرک رو بریز تو پوشه برنامه پیش فایل های exe. حالا از همون جا کرک رو اجرا کن و دکمه کرک رو بزن بعد از پچ و کرک کردن یک پنجره کوچیک میاد حالا OK کن و از کرک بیا بیرون تموم شد برنامه کرک شده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Device: Eten M500
RAM: ScanDisk® 2GB RAM
Firmware Version: 1150
Driver Version: 0200
Emperatour (20-04-07)
کاربر شهرسختافزار
بابا میگم اهنگه
با winamp بیرام میخونه
اونوقت شما میگی دکمه کرک رو بزن
دوست عزیز من اون فایل رو دانلود کردم مشکلی ناشت ولی برای شما فایل اصلی رو آپلود کردم و لینک اول رو ویرایش کردم اگر با اون سایت مشکل داشتین در رپید هم آپلود کردم :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MOHAMMAD2010 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کد:http://rapidshare.com/files/26878323/ND5Crack.exe.html
|
|
کاربر شهرسختافزار
آقا دستتون درد نكنه . كار ما رو راه انداختيد . خدا خيرتون بده . موفق باشيد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Dark Devil برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
این درست بود
خیلی ممنون
من دارم هر کی خواست مجانی میدم
آخرین ویرایش توسط Persiastore در تاریخ 20-04-07 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
man mikham age lotf koni
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks