کسی کدها رو تست کرده ؟
कभी हार
این هم لایسنس های Kaspersky 8.0 + 2009 .
پسورد : pcnetwork.irبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
موفق باشید
شهریار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Ardalan در تاریخ 06-09-08 انجام شده است
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
کاربر شهرسختافزار
کسی کدها رو تست کرده ؟
कभी हार
معمولا پست هایی که ما به این شکل قرار میدیم را قبلا تست کردیم ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hany_tic برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله این فایلی که بالا دادم را بنده دارم از Key هاش استفاده میکنم .
و آن جا "انسانیت" است ..
حق آب و گل داره
|
|
حق آب و گل داره
कभी हार
سعید جان من الان دارم روی سیستمم KIS هست یا KAV ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Emperatour برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و آن جا "انسانیت" است ..
حق آب و گل داره
कभी हार
سعید جان این ماله Anti-Virus هست ما آنتی ویروس 2009 را دارم ( KAV ) . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Emperatour برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و آن جا "انسانیت" است ..
کاربر شهرسختافزار
کی جدید نیامده این بالایی ها رفته تو بلک لیست.با تشکر اگه کی جدید هست بگذارید.
سلام به همگی برین تو این سایت لایسنس های تووپ داره با لبای ادم بازی می کنه من لایسنس دانلود کردم الانم
کار می کنه http://www.kavkiskey.com هم KAV هم KIS برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Mehdi_Full (07-07-08)
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks