مودم وایرلس های ADSL سری LINKSYS ، پشتشون 4 تا قسمت ETHERNET داره برا کابل شبکه و یه جا برای RJ -11 که تلفن میخوره داره.
سوال اول : من یه Linksys160N دارم خیلی هم راضیم و از وایرلس استفاده میکنم . جک تلفن هم روش داره ، بهترین مودماش هم WAG54G2 ارزونترینشه که 1 آنتن داره ، و N120 , N160 که 2 تا آنتن دارن و سری وایرلس N هستند .
سوال دوم : نه احتیاج به کامپیوتر نداری اگرم کامپیوتره خونگیت Wireless نداری میتونی از قسمت LAN کامپیوتر خونگیت بزنی به مودم و بری تو اینترنت.
سوال سوم : فکر نکنم وقتی سیستم وایرلسه اینترنتی بخری دیگه نیازی به این مودم داشته باشی مگر اینکه تنظیماتی رو خودشون روی این مودم انجام بدن که Access point بشه برات ، میتونی به قول دوستمون چندتا کامپیوتر و لپتاپ شبکه کنی.
سوال چهارم : دوسته عزیز آقای Pami خیلی توپ توضیح دادن ، من نظرم روی linksys من خودم مودمم تو اتاقمه تا دمه در خونمون حدوداً 60-70متره ، و با لپ تاپ بعضی وقتها تو کوچه که میرم ، میتونم برم تو اینترنت.
من نظرم روی Linksys هست ، گرون هم بخری ضرر نکردی ، گرون هست ولی بی علت گرون نیست :)
راستی تا فکر میکنم حدوداً 10-12 دستگاه میتونن بصورت وایرلس بهش وصل بشن مثل موبایلو ... چیزای دیگه... باز اگه دقیق خواستی باید نگاه کنم.

Bookmarks