شما اگر میخوای هزینه کنید حداقل ها رو برات مینویسیم یک سیستم به روز
intel pentium g5400
main MSI H310M PRO-VH PLUS
RAM 8GB DDR4 BUS 2400 CRUCIAL
گرافیک هم نمیخواد نصب کنی پردازنده گرافیکی داخل پردازنده قویتر از گرافیک فعلی شماست .

ممنونم آقای مهندس عزیز فقط یک مورد اینکه الان من این هارد 4 ترابایتم را به عنوان storage دارم استفاده میکنم و البته چون MBR نزدیک به 1 ترابایت و 670 گیگ آن را نمی شناختش کل هارد را به GPT تقسیم کردم و الان یک پارتیشن 1 ترابایتی و خورده ای و یک پارتیشن 2 ترابایت و 570 گیگ ساختم و الان هم به ظاهر در My computer و Disk management نشان داده میشوند و به ظاهر مشکلی ندارند فقط میخواستم بدانم اگر من اطلاعاتی درون آنها بریزم به دلیل قدیمی بودن مادربرد من آیا هارد دیسک قاطی نمی کند و باز جدول پارتیشن اش به هم نمی ریزد که این پارتیشن ها را به عنوان unallocated به من نشان دهد یا نه الان میشود استفاده کرد ازش به دلیل اینکه هارد Main نیست و هارد Storage است ؟ حقیقتش خیلی میترسم باز یه روز سیستم را روشن کنم ببینم جداول پارتیشن و آدرس دهی به هم ریخته است و اصلا حوصله ریکاوری را ندارم. ممنون میشوم راهنمایی ام کنید ؟

و اینکه راهی وجود ندارد تا مادربرد من این هارد را دیتکت کند ؟ مثلا عوض کردن بایوس آن به صورت سخت افزاری یا آپدیت نرم افزاری آن ؟ یعنی میشود بایوس uefi را به صورت سخت افزاری روی آن نصب نمود یا خیر ؟
ممنون از راهنمایی شما آقای مهندس عزیز .