سلام دوستان یه رم kingston hyperx fury ddr4 2400 دارم که متاسفانه چن وقت پیش سوخت ...
گارانتی شرکتی 1ساله داشت که به اتمام رسیده اگه بفرستم دفتر اصلی شرکت کینگستون تعمیر یا تعویض میکنن?
کاربر شهرسختافزار
سلام دوستان یه رم kingston hyperx fury ddr4 2400 دارم که متاسفانه چن وقت پیش سوخت ...
گارانتی شرکتی 1ساله داشت که به اتمام رسیده اگه بفرستم دفتر اصلی شرکت کینگستون تعمیر یا تعویض میکنن?
|
|
فکر نمیکنم ارزش ارسال داشته باشه . فقط در صورتی که شخصی در خارج از کشور داشته باشید ارزش دارد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ekhtiardini برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- - - Updated - - -
فکر نمیکنم ارزش ارسال داشته باشه . فقط در صورتی که شخصی در خارج از کشور داشته باشید ارزش دارد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ekhtiardini برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ekhtiardini (29-10-18)
کاربر شهرسختافزار
والا هستنن اشخاصی ولی در اون صورت فاکتور خرید اونجارو ازشون نمیخوان?برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه به صفحه پایین نگا بندازین اون پایینش قسمت یوروپ میدل ایست اند افریقا ...
Product Warranty - Limited Warranty Statement | Kingston
RMA نامبر میشه گرفت اینجا ...دقیقا چیه?
تشکربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قوانین گارانتی رو مطالعه کنید . RMA نامبر برای زمانیه که قطعه به مرکز سرویس گارانتی تحویل داده میشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ekhtiardini برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط در گاهی موارد سریال نامبرهای ارسالی به سمت خاورمیانه و اروپا فرق میکنه
از نظر من بهتره مثلا از طریق دبی اقدام کنید
ekhtiardini (29-10-18)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks