همه درایورها رو به درستی نصب کردی ؟
برنامه آنتی ویروس چی نصب کردید ؟
برنامه total commander رو نصب کن . ببین تو این برنامه درایو فلش باز میشه یا نه .
سلام . سیستمی بود با ویندوز ایکس پی که من ویندوز آنرا تعویض و ویندوز سون نصب کردم و تمام درایورها را نصب و آپدیت نمودم . حال اطلاعات رم ها و فلش هایی را که قبلا در ایکس پی باز می شد حال در ویندوز جدید باز نمی شه یعنی مثلا رم را که با رم ریدر وصل می کنم ویندوز می گه که مثلا 800 مگ پر است ولی وقتی رم را باز می کنم هیچی نشون نمی ده . در ضمن ویندوز سون 64 بیتی نصب کردم . و یه مطلب دیگه که وقتی رم ها را در موبایل اندروید قرار می دهم و یا فلش را به کابل به موبایل وصل می کنم تمامی محتویات رم یا فلش را نشان می دهد . ممنون
|
همه درایورها رو به درستی نصب کردی ؟
برنامه آنتی ویروس چی نصب کردید ؟
برنامه total commander رو نصب کن . ببین تو این برنامه درایو فلش باز میشه یا نه .
unlimited (06-05-15)
درایو فلش باز میشه اما هیچی از اطلاعات موجود در فلش یا رم را نشان نمی دهد . اما همان رم یا فلش را که به موبایل وصل می کنی همه اطلاعات داخل رم و فلش را نشان می دهد.
یعنی فلش رو خالی نشون میده ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط unlimited برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
unlimited (10-05-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks