YASIN3970 (26-06-16)
سلاااااااااااام
بنده یه هارد سیگیت 1 ترابایتی دارم، دیروز که هارد رو از سیستمم جدا کردم {کابلهاشو ...} و بعدش که وصل کردم دیگه هیچی بالا نمیاره!
حتی صدا موتورش هم نمیاد که بفهمم دیسک میچرخه! {کلا خاموشه!}
حتی هارد رو با یه پاور دیگه تست کردم که بازم همون نتیجه رو داد...
حدس خودم اینه که بردش خراب شده!!
ولی خو نظر شماها برام مقدمتره...
حالا اگه نظر شما هم خرابی برد هارده، چیکارش کنم؟ {متاسفانه بخاطر اطلاعات رو هارد نمیتونم بدم تعمیراتی! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید }
خواهشا راهنماییم کنید...
.
YASIN3970 (26-06-16)
|
Aaron Swartz (21-06-16), mohammad- (26-06-16), Mr.amir (20-06-16), YASIN3970 (26-06-16)
خدمت شما...
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
YASIN3970 (26-06-16)
Aaron Swartz (21-06-16), mohammad- (26-06-16), Mr.amir (21-06-16), YASIN3970 (26-06-16)
مهندس طبق گفته شما دیودها رو تست کردم، دیود پایینه سوخته بودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی متاسفانه هرچی شهر رو زیرورو کردم دیودی با این مشخصات پیدا نکردم!
یه سوال:
نظرت درمورد تعویض کل برد چیه؟
YASIN3970 (26-06-16)
یکیشه اشکال نداره جامپ کن دو نقطه رو . از داغی ها هم میتونی پیدا کنی .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mr.amir برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Aaron Swartz (26-06-16), mohammad- (26-06-16), Mr.amir (26-06-16), YASIN3970 (26-06-16)
|
بازم ممنون از راهنماییتبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی مشکل اینجاس خودم اینکاره نیستم
دیروز رفتم تعمیراتی، اون دوتا دیود که فرمودی رو دادم تست کنن که پایینه سوخته بود، بعدش مغازشو گشت ولی دیودی با اون مشخصات نداشت
بعد کلی گشتن به یه مغازه دیگه رفتم و یه دیود با همین شکل داد ولی اعدادش متفاوت بود ! گفت که عیبی نداره و مهم یکسوسازی دیوده که همشون اینکارن و همینو نصب کنی کارتو راه میندازه
منم دیودو گرفتم و دادم یکی با هویه هوا گرم برام نصبش کرد ولی قبلش بهم گفت بعیده کار کنه چون فرق دارن!
تستش کردم دیدم کار نمیکنه
تعمیراتیه گفت تنها راه اینه که با 40 تمن یه برد جدید برات سفارش بدم!{بخاطر همون دیود که اینجا گیر نمیاد}
حالا سوال من اینه:
اگ یه برد جدید بخرم اطلاعات روی هارد پاک نمیشن؟؟؟
و اون
دقیقا" یعنی چیکار کنم؟اشکال نداره جامپ کن دو نقطه رو . از داغی ها هم میتونی پیدا کنی
ببخشید دیگه زیاد سوال پرسیدم
YASIN3970 (26-06-16)
اون دو نقطه رو هم به هم وصل کنید باید روشن بشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mr.amir برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
روشن نشد!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پس باید برد رو عوض کنم
برد رو عوض کنم اطلاعاتم پاک نمیشن؟؟؟
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks