سریر شرکت قدیمی و متوسطی هست . عقیق هم خوبه . ولی تخت جمشید رو من سراغش نمیرم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط maysamsina برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سریر شرکت قدیمی و متوسطی هست . عقیق هم خوبه . ولی تخت جمشید رو من سراغش نمیرم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط maysamsina برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
پس چطوری من ز زدم به یکی از آشناها در تهرانه و خودش خرید فروش داره لب تاب و ... گفت عقیق بدرد نمخوره ؟؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
زنگ زدید ؟ گفتند بدرد نمیخوره . حتما همینطوره اگر گفتند برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید . باید به نظر کارشناسان که فروش لپتاپ دارند گوش کرد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط maysamsina برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چون عقیق داره کارش رو گسترش میده و نمایندگی چند شرکت معتبر رو گرفته بدرد نمیخوره.
چطور؟ تجربه ی منفی از استفاده از خدمات عقیق داشته؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط maysamsina برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط مدیرعامل شرکت عقیق رایانه (آقای شمیرانی) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای کار های گیم و پخش ویدیو ,گرافیک نقش اصلی رو بازی میکنه
Rezasam1 (23-10-14)
|
|
بالاترینشو محاسبه نکردم مثلا تو باس 2400 جی اسکیل ضعیفتر از کینگ بوده ولی گرونتره ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hessam II برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
دوست عزیزم شما یک فاکتور رو می گیرید مقایسه می کنید بقیه فاکتورها رو رها می کنید !!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط maysamsina برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
جی اسکیل یکی از بهترین برندهاست گارانتی بسیار عالی هم داره . کسی هم که گفته گارانتیش به درد نمیخوره بگید نمونه و شاهد عینی بیاره
تأثیر پارامترهای فنی بر قیمت این شکلیه
1. حجم
2. فرکانس
3. تایمینگ
در حجم و فرکانس برابر ( برند هم یکسان در نظر بگیرید ) ، تایمینگ بهتر ( CL پایین تر ) قیمت بالاتری داره
در بحث پرفورمنس اول حجم بعد تناسب فرکانس و تایمینگ ، نه اینکه فرکانس رو بگیریم تایمینگ رو رها کنیم !
برای پلتفرم Haswell یک کیت رم 1600 تا 2133 ( فوق فوقش بگیریم 2400 ! ) با تایمینگ مناسب ، کاملاً کفایت می کنه و بالاترش ، افزایش کارایی محسوسی ایجاد نخواهد کرد نسبت به قیمت اضافی پرداخت شده
یک مثال : مثلاً در کیت های 8 گیگ فرکانس 1600 انتظار دارید Ripjaws X 1600MHZ CL7 از یک کیت رم 8 گیگابایتی کرسیر یا کینگستون با فرکانس مشابه ولی تایمینگ 10 یا 11 (!!) ارزونتر باشه ؟!!!
این رمی که من نام بردم ازش خود بنده تا فرکانس 2100 به لطف تایمینگ استثنایی و ولتاژ کف روی یک پلتفرم قدیمی سوکت 1156 اورکلاکش کردم رسوندمش به 2100 با تایمینگ 9 !!
برای کاربرد شما ، رم بسیار عالی هست مدلی که نام بردم
آخرین ویرایش توسط Reza Eshraghi در تاریخ 24-10-14 انجام شده است
*MoJtAbA* (23-10-14), ARMIN ABISHI (23-10-14), Hessam II (23-10-14), M A H R A D (24-10-14), maysamsina (24-10-14), mehrdad_ab (25-10-14), Rezasam1 (23-10-14), Shahryar (23-10-14)
یعنی کرسیر و کینگو اور کلاک کنی اینطور نمیشه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط eshraghi2011 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط maysamsina برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آقا سینا لطفاً یک قطعه رو با مدل دقیق نام ببرید نه برند . کیت با چه حجم ، فرکانس و تایمینگ از این دو برند مدنظرتون هست ؟
اگر منظورتون فرکانس هایی مثل 2400 هست که وقتی از داخل XMP روی اون قرار بدهید خودش imc داخل پردازنده رو اور می کنه تا روی این فرکانس ست بشه . دیگه همون طور که در پست قبل گفتم برای استفاده کاربردی اصلاً نیازی به فرکانس بالای 2400 نیست نه اختلاف کاراییش محسوس هست برای کاربردهای عادی نه به ریسکش می ارزه .
*MoJtAbA* (24-10-14), AMD>INTEL (24-10-14), maysamsina (24-10-14), mehrdad_ab (25-10-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks