سلام .
فلش مموری هشت گیگ دارم که رایت پروتکتد شده. همه جوره سعی کردم فرمتش کنم نمیشه حتی تو پارتد مجیک هم نتونستم erase بکنمش
با مینی تولز . اکتیو پارتیشن و ... هم سعی کردم
ولی نمیشه .
راهنمایی بفرمایید :(
سلام .
فلش مموری هشت گیگ دارم که رایت پروتکتد شده. همه جوره سعی کردم فرمتش کنم نمیشه حتی تو پارتد مجیک هم نتونستم erase بکنمش
با مینی تولز . اکتیو پارتیشن و ... هم سعی کردم
ولی نمیشه .
راهنمایی بفرمایید :(
|
میشه لینک دانلودی بهم بدیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پیدانمیکنم
403 Forbiddenبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط variable برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون این پیغام رو میدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Forbidden
You don't have permission to access /files/chipgenius/ on this server.
منظورتون اینکه از نرم افزار اسکرین شات بگیرم ؟
خیر کلیک کنید روی صفحه باز میشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط variable برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
403 Forbidden
variable (29-11-15)
|
نشد ویرایش کنم عکس بهتر بزارم . اینجا میزارم .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
variable (29-11-15)
کلیک میکنم . یه پیج باز میکنه . با این ادرسبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://dl.mydigit.net/special/up/phison.html
چه با پراکسی . چه بدونه پراکسی
این پیغام رو میده .
Not Found
The requested URL /special/up/phison.html was not found on this server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
کلیک میکنم . یه پیج باز میکنه . با این ادرسبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://dl.mydigit.net/special/up/phison.html
چه با پراکسی . چه بدونه پراکسی
این پیغام رو میده .
Not Found
The requested URL /special/up/phison.html was not found on this server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks