سلام خدمت دوستان.
الآن که من دارم این بحث رو میخونم بیش از 2 سال از زمانی که بحث صورت گرفته میگذره و ممکنه هیچکدام از نویسنده های مطالب این متن بنده رو نبینن. اما این رو مینویسم شاید برای خوانندگان دیگری قابل استفاده باشه.
بحث جالبی رو مطالعه کردم بین کسانی که درست صحبت میکردن فقط حرف ها هم رو درست متوجه نمیشدن!
آیسی کنترلر کلیه هارد دیسکها به ولتاژ 3.3 از قدیم نیاز داشته و داره و خوب همیشه توسط رگولاتور روی برد ایجاد میشده. اما در دراز مدت این قضیه مشکلاتی به وجود آورده که تولید این ولتاژ به پاور محول شده. کاری که در تخصص پاور هست با امکاناتی که برای تولید و دفع حرارت و ... داره. اگر اون پین 3.3 متصل نشه خوب خود رگولاتور وارد کار شده و اون 3.3 ایجاد میشه اما خوب این کار تخصصی نیست. طبیعتا بهتره کار رو به کار دان سپرد. مثال: هرچند ممکنه شما سالها از یک شارژر موبایل ارزون قیمت استفاده کنید و برای باطری گوشیتون هم مشکلی پیش نیاد اما طبیعتا غالب افراد ریسکش رو نمیپذیرند و ترجیه میدن با هزینه بالاتر شارژری رو تهیه کنند که فقط کارش تامین ولتاژ شارژ نباشه، بلکه ریپل ها و نوسانات احتمالی رو هم بتونه فیلتر کنه و خوب البته دقت خوبی هم در تامین ولتاژ مورد نیاز داشته باشه.
امیدوارم مطلبی که گفتم بدون ابهام بوده باشه و برای خواننگان قابل استفاده.