ممنون از پاسختون مدیر بزرگواربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Over_Cracker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خدمت عزیزتون عرض کنم من روی این هارد ویندوز ندارم و کلا یک درایو هم هست هارد 500 ام و قبلا هم پرسیده بودم گفتن اگر ویندوز روش نداری فرقی نمیکنه که تحت ویندوز اسکن رو انجام بدی یا تحت بوت ... البته شما استاد من هستید اگر تاکید دارید تحت بوت انجام بشه چشم انجام میشه ( چون تحت ویندوز انجام دادم و اونم همین Rellocated رو شناسایی کرد ولی پیغامی برای تعمیر نداد )
در ضمن هارد ضربه نخورده و از سری اول هارد های 12-7200 سیگیت هست و چندین ساله کار میکنه
این قسمت که فرمودید استاد عزیز که
((( یک تست Error Scan (بدون تیک Quick) بگیرید و تصویرش را بذارید و بعد دکمه Speed Map را هم بزنید و ازش تصویر بگذارید تا ببینیم اوضاع سکتورها به چه شکله. )))برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید حداقل بشه این رو برای استفاده شخصی درست کرد یک دنیا ممنون میشم
من بدون تیک اسکن کردم و گفت مشکلی نداره یعنی دقیقا پیغامی که برای یک هارد سالم میده رو داد !!! ولی این دکمه speed map رو نمیدونم از کجا و چجوری باید بزنم لطفا راهنمایی بفرمایید
خدا شاهده اصلا دیگه بوجه خرید هارد در این گرونی رو ندارم
Bookmarks