SajjadKhati (17-04-14)
سلام دوستان
یک عد هارد هست که ماله لپ تاپ اچ پی 6080 بوده - هیچتاچی - هارد رو برداشتم و داخل باکس گذاشتم ی ذره بعضی فایلها رو با مشکل میخوند مثل عکس و فیلم ... (چند روز دستم نبود احتمالا ضربه ای خورده بود) و هر بار که تست میکردم یک تعداد بد سکتور پیدا میکرد بعضی اوقات هم خوب بود و اصلا بدسکتور پیدا نمیکرد کلا شانسی بود، فرمت کردم خوب شد تا اینکه دوباره ضربه خورد اینار که فرمت کردم low level frmat و همینطور با ویندوز کلا سرعت نوشتنش اومد پایین و بین 5 تا 6 مگ در ثانیه مینویسه بازم فرمت میکنم همینطوره ولی سرعت خوندنش طبیعیه ، به نظرتون راهی هست؟
با سپاسبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SajjadKhati (17-04-14)
|
کابل ساتا شو عوض کن
بعد با نرم افزار hdd regenerator چک کن نتیجه رو بگو
ممنون از توجهتون
داخل باکسه با ساتا هم فرق نمیکنه
با regenerator چیکارش کنم؟ بزنم رفع بدسکتور یا...؟
SajjadKhati (17-04-14)
آها واسه لپتاپ هه؟
بگو ها من میگم کابل رو عوض کن ، چیه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با hdd regenerator نسخه ی بوت اسکن اش کن
آره scan & repair رو بزن
amirpcp30 (18-04-14)
سلام
اینکارو انجام دادم دوست عزیز نه بدسکتوری پیدا کرد و نه حتی delay
بازم دوستان راهنمایی کنند ممنون میشم
با سپاس
SajjadKhati (18-04-14)
بازم سلام
دوستان کسی نظر دیگه ای نداره؟ فرمت با برنامه ای خاص یا اپدیت فریموری چیزی
راستی یک سوال: وقتی low level format میکنیم بعد که به فرمت ntfs میبریم بهتره که qiuck format کنیم یا کامل؟ فک میکنم دور قبل کامل میزدم ولی بعد فک کردم که خب دقیقا روی همون فرمت قبلی میشینه گفتم بپرسم
سپاس
SajjadKhati (18-04-14)
|
سلام
رودور پايين فرمت بشه خيلي بهتره تا كوويك چون اگه بدسكتور بصورت نرم افزاري وجودداشته باشه تو هارد هم متوجه ميشيم هم اينكه تو نصب فايل ها بهتر عمل ميكنه
سلام
ممنون خب مگه low level format اینکارو نمیکنه که بعد که تبدیل به ntfs هم میکنم بدون qiuck باشه؟
بازم سلام
میخواستم بپرسم این گزینه در برنامه ی hdd regenerator چیکار میکنه؟ سرعتش خیلی پایین بود 5 گیگ که انجام داد کنسل کردم همون 5 گیگ اول هارد رو تست کردم بازم فرق نکرده بود
http://upload7.ir/imgs/2014-04/10625200205039294275.jpg
با سپاس
سلام
عذر ميخوام سوال اولتون رو واضح تر ميفرماييد تا جوابتونو بدم
2نرم افزاري براي تست ترميم وازبين بردن سكتورهاي خراب است
3اينكه قطعات مكانيكي هارد شما بعد از مدت بازدهي اول خودشونو ازدست ميدن (تايم مصرف دارن) روهمين حسابه كه زمان برده
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks