SajjadKhati (24-12-18)
کاربر شهرسختافزار
درود دوستان
روی یک سیستم دوتا هارد اینترنال یک اکسترنال و یک SSD نصب بوده
وضعیت سلامت همگی مختل شده!
یکی از هاردهای سیستم سیگیت 2 ترابایت هست که کمتر از 2 ساله خریداری شده وضعیتش رو گذاشتم ببینید
LLF انجام دادم و zerofill همینطور با HDD Regenerator که هیچ تغییری در وضعیت بوجود نیومده
سوالم اینه که این ارور reallocated sector count مربوط به چیه؟؟ و چقدر جدیه؟؟ احتمال از بین رفتن دیتا وجود داره؟؟
و سوال مهمترم اینه که اصلا طبیعیه رو یک سیستم 4 هارد وضعیتشون خراب بشه؟؟ چون سیستم خودم هارد روشه با کارکرد بسیار بالاتر و وضعیت هلث 100 درصد
پ.ن: هارد 2 ترا رو روی یک سیستم دیگه تست گرفتم و وضعیت بشرح زیر هست
24-December-2018_16-00.png54541.png64641.png
SajjadKhati (24-12-18)
|
|
سلام
realocated sector count یعنی مقداری که دوباره اختصاص داده شده .
هر هارد ، بصورت پیش فرض سکتورهای رزرو ای داره که در صورت ایجاد بد سکتور ، با این سکتورها جایگزین میشن . البته مقدار این سکتورهای رزرو ، محدوده .
یعنی هاردتون 184 بد سکتور داشته که با سکتورهای سالم ، جایگزین شدن (و فعلا و تا به حال ، بد سکتوری نداره) . البته این نرم افزارها ، اطلاعات شونو از smart میگیرن و smart هم این طور نیست که بیاد دونه دونه ی سکتورهای هارد را چک کنه و گزارش بگیره . بنابراین احتمال خطا هم هست . برای بررسی دقیق تر ، باید با نرم افزارهای مختلف ، هاردتون را بررسی کنید تا از مشکل دقیق اش باخبر بشین . ولی میشه کلا اعتماد کرد به این آمارها .
البته در زمان حاضر احتمالا (طبق این گزارش) بدسکتوری نداره . ممکنه بعدا بد سکتور پیدا کنه یا نکنه .
MR-R (24-12-18), Speed Racer (24-12-18)
کاربر شهرسختافزار
ممنونم از شمابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینکه فرمودید با نرم افزارهای مختلف بررسی بشه منظورتون نرم افزارهای رفع عیب هست یا گزارش ؟؟ اگر ممکنه مشخصا نام ببرید چه نرم افزاری میتونه دقیفتر بررسی کنه ممنون میشم
و فارغ از اینکه چقدر این کزارشات دقیق هست و صحبتهای شما مبنی بر جایگزینی سکتورهای سالم ، آیا در حال حاضر من باید نگران دیتای داخل هاردم باشم یا خیر هیچ مشکلی وجود نداره؟؟ (شرایط فعلی هارد رو عرض میکنم)
و آیا هیچ نظری یا احتمالی ندارید به اینکه چرا باید هر 4 هارد یک سیستم گزارش افت هلث داشته باشن؟؟
SajjadKhati (24-12-18)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MR-R برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خواهش میکنم .
نرم افزارهای رفع بدسکتور . من کلا با hdd regenerator و در مرحله ی بدتر (مثلا برای لولول) با western digital Data Lifeguard Diagnostic کار میکنم . ولی اگه تستی هم میخواین کنین ، با hdd regenerator کنین چون هم اطلاعات تون پاک نمیشه و هم انگار وضعیت اش در حال حاضر (بعدا رو نمیگم) خیلی حاد نیست .
درباره ی نگرانی ، نمیدونم . ولی امکان داره که بدسکتورها بیشتر بشن (جایگزینی بد سکتورهای رزرو تا حدی میتونه انجام میشه و کلا سکتورهای رزرو ، محدودن) ولی بهتره از اطلاعاتش بکاپ تهیه کنین .
درباره ی افت یکباره ی سلامتی 4 هارد ، نمیدونم . بذارید دوستان بیان بگن ولی از سلامتی پاور طرف مطمئن اید؟ یا اینکه ضربه ای نخورده؟
MR-R (24-12-18)
پاور سیستم شما چیه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MR-R برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هاردها چند سال کار کردند ؟
MR-R (24-12-18), SajjadKhati (24-12-18)
کاربر شهرسختافزار
پاور گرین 885B (حدود 6 سال سیستم اسمبل شده)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مدت کارکرد هارد ها متفاوتن ولی جدیدترینشون همین هارد 2 ترا هستش
یه نکته دیگه هم شاید قابل ذکر باشه اینه که سال قبل قوطی کیس این سیستم رو عوض کردیم و یک کیس با فنهای LED دار خریدیم..بعد حدود 3 ماه نور LED ها ضعیف و ضعیفتر شد و الان دیگه 10درصد نور داره! (مدل کیس کندومن)
خودم یه شکی کردم شاید مقدار ولتاژی که پاور به خروجی ها میده استاندارد نیست یا یه چیز تو همین زمینه..نمیدونم حالا چطور میشه دقیقا پی برد !
|
|
کاربر شهرسختافزار
این 2 هارد دیگه سیستم هستش
1 ترا اینترنال که از ابتدا رو سیستم بوده و هارد اکسترنال
Untitled.jpgUntitled3.jpg
6 سال یعنی پاور باید تست بشه و بهتره عوض بشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MR-R برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خازنهای پاور در این همه سال دچار مشکل میشن و همچنین ترانس های چاپار پاور ضعیف میشن
شما حتما پاور رو ببرید براتون تست کنند و حداقل سرویس کنند
صد در صد شک نکنید پاور شما بعد از 6 سال وضعیت خوبی نداره . همچنین وضعیت هارد ها هم مزید به علت هستند که اشکالی در تغذیه هست
DOOM999 (25-12-18), MR-R (24-12-18), SajjadKhati (24-12-18)
کاربر شهرسختافزار
بله درسته حتما پاور باید تست بشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون از شما
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks