با ستاپ ویندوز نمیشه . با برنامه های پارتشین بندی میتونید پارتیشین ها را ادغام کنی ولی بهتره از فایلها بکاپ بگیری که خدای نکرده مشکلی برای فایلهات پیش نیاد .
سلام
بنده یه هارد دارم که به سه تا درایو تقسیم شده که تو هر درایو یه سری اطلاعات دارم
حالا یه هارد دیگه گرفتم می خوام ویندوزمو عوض کنم
سوالم اینه که برای نصب ویندوز اون قسمتی که پارتیشن بندی میکنی اگه اون سه تا درایو. به 2تا تبدیل کنم اطلاعات داخلش میمونه یا از بین میره
فرستاده شده از LG-V500ِ من با Tapatalk
|
Aaron Swartz (03-06-16), mehdi021 (03-06-16)
یه نرم افزار معرفی میکنین هم برای پارتیشن هم بکاپ
تقریبا 400 گیگو بکاپ بگیری حجم بکاپ چه قدر میشه
شما یک کاری کن روی هارد جدید ویندوز بریز . بعد از نصب ویندوز .اطلاعات هارد قدیمی رو منتقل کن روی هارد جدید .هارد قدیمی را پارتشین بنذی کن و دوباره اطلاعات را برگردون به هارد قدیمی . این امن ترین روش هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdi021 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این روش هم عالیه ممنون
فقط باید پارتیشن بندیو. هارد قبلیو تو محیط ویندوز انجام بدم با نرم افزار
توی ویندوز هم از طریق دیسک منیجمنت امکان پذیره بدون نیاز به ابزار دیگهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdi021 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط یک نکته بگم . موقع نصب ویندوز روی هارد جدید . یک پارتشین 100 تا 300 مگی برای سیستم رزو هارد قدیمی هست برای عدم ایجاد مشکل . اون را موقع نصب ویندوز روی هارد جدید . از روی هارد قدیمی پاک کن .
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks