به دلیل اینکه نصب ویندوز و برنامه های مورد نیازم خیلی سنگینه و مخصوصا در حال حاضر برام مقدور نبود نصب دوباره
به همین دلیل گفتم صبر کنم ببینم دوباره آیا هنگ میکنه یا خیر در این چند روزه هنگی روی سیستم مشاهده نشد اما دیشب کامپیوتر مثل اینکه ریست کرده ( یا Blue screen داده ) در اون لحظه پیش کامپیوتر نبودم اما وقتی اومدم دیدم روی صفحه بایوس قفل کرده نزدیک به 10 دقیقه صبر کردم ولی رفع نشد بعد که دستگاه رو ریست کردم بعد از بایوس زد sata 1 hard disk error بعد دوباره ریست کردم زد چیزی رو پیدا نمیکنه برای بوت دوباره ریست کردم رفتم توی بایوس دیدم توی دستگاه های متصل به sata هارد جدیده رو زده ولی توی لیست انتخاب هارد ها برای بوت نیست دستگاه رو خاموش کردم برق دستگاه رو خالی کردم بعد از روشن شدن دستگاه بدون هیچ اروری سیستم اومد بالا
دوباره امشب سیستم هنگ کرد مجبور به ریست شدم دوباره 5دقیقه ای روی صفحه ی بایوس ایستاد بعد از صفحه بوت ویندوز رو رد کرد روی صفحه مشکی قبل از لاگین قفل کرد دوباره ریست کردم بعد از بایوس ارور داد pri master hard disk: s.m.a.r.t command failed دوباره ریست کردم ویندوز بالا اومد ولی 10 دقیقه روی صفحه welcome موند بعدش هم انقدر کند بود که مجبور به ریست شدم بعد دوباره برق دستگاه رو خالی کردم و هارد سوم (maxtor) هم از برق کشیدم الان هم که دارم این پست رو میدم و فعلا هنگی ندارم واقعا اذیت کنندس
ببخشید طولانی شد
ممنون میشم کمک کنید

Bookmarks