آقایون دو تا رم ، اگه یکی باس اش با یکی دیگه فرق کنه ، مشکل پیش میاد دیگه؟
اگه تایمینگ شون برابر نباشن چی؟
آقایون دو تا رم ، اگه یکی باس اش با یکی دیگه فرق کنه ، مشکل پیش میاد دیگه؟
اگه تایمینگ شون برابر نباشن چی؟
دانلود فیلم آموزش برنامه نویسی Visual Studio C#.Net
وقتی انسان ، حیوان هست ، پس قیمت میتونی براش بذاری ولی وقتی انسان حَیّ مُتِاَلِّه هست که قیمت نداره ، بها داره. "دکتر حسن عباسی"
|
تایمینگ ها بالاتر ست میشه . تا هماهنگ بشن . باس هم تفاوت داشته باشن سرعت باس رم کم میشه تا برابر بشن .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
HEXATOR (05-04-15), M3RS4D 50062 (04-04-15), SajjadKhati (04-04-15)
ممنون گلپسر امیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یعنی اشکال نداره هم غیر هم باس باشه و هم تایمینگ شون فرق کنه؟
خودت این قضیه رو تست کردی؟ یعنی عملی انجام دادی و مشکلی نبود؟
وقتی انسان ، حیوان هست ، پس قیمت میتونی براش بذاری ولی وقتی انسان حَیّ مُتِاَلِّه هست که قیمت نداره ، بها داره. "دکتر حسن عباسی"
خوب. نمیشه گفت اشکال نداره . چون تایمینگ ها بالا میرهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله خیلی موارد . ولی همیشه پیشنهاد میکنم رم های مشابه استفاده بشه .
HEXATOR (05-04-15), SajjadKhati (04-04-15)
الان من Kingston HyperX Fury 4GB 1600Mhz دارمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این رم رو فقط تو یه سایت دیدم و تو شهرمون هم نتونستم گیر بیارم
همین مدل باس 1866Mhz اش راحت تر گیر میاد
به نظرت چی کار کنم؟ 1866 اش رو جور کنم از لحاظ سازگاری مشکلی ندارن؟
یا رم دیگه ای بگیرم؟
مشکلی نیست . راحت کار میکنند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
HEXATOR (05-04-15), SajjadKhati (04-04-15)
|
پس 1866 شو تهیه کنم؟
ممنون گلپسر
بله مشکلی نیست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SajjadKhati (04-04-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks