خواهش می‌کنم.
revodrive های هیبریدی زمانی که ssd های ظرفیت بالا صرفه‌ی خرید نداشتند، خیلی محبوب بودند. به خاطر این که سرعت دسترسی تصادفی بیشتری نسبت به هارددیسکها داشتند و در واقع این مزیت ssd ها رو با قیمتی مناسب عرضه می‌کردند. مثلا من نزدیک به ۲ ترابایت فوتیج و ابزار طراحی داشتم که از روی هارددیسک مرور یا یاز کردن‌شون با برنامه‌ی خاصی معطلی داشت و انتقال بخشی‌ از اونها به revodrive سرعت رو خیلی بالا می‌برد.
اما نصب کردن ویندوز: حین نصب باید درایورش رو از روی یک فلش لود کنی که راه دقیق‌ش رو فراموش کرده‌ام.. فکر کنم یک راهش هم اینه که روی بخش یک ترابایتی ویندوز بریزی و یعد ۱۰۰ گیگی رو با همون دیتاپلکس براش به عنوان کش تعریف کنی. در هر حال در این حالت سرعتش تعریفی نداره. یک ssd استوک ۱۲۸ گیگی میکرون یا لایتون که الان با ۱۰۰ تا ۱۵۰ هزار تومان گیر می‌آد. برای نصب ویندوز از ریوودرایو یهتر عمل می‌‌کنه. گلوگاه اصلی این روودرایو معماری قدیمی‌ش هست و کاری‌ش نمی‌شه کرد. سرعت نوشتنش هم در کل پایین‌ه و همین مساله سبب برتری ssd برای نصب ویندوز می‌شه. می‌تونی برای آزمودن روی یخش صد گیگی ویندوز بنصبی و بعد با as ssd bench,mark سرعت خواندن و نوشتن رو با ssd های موجود مقایسه کنی. معماری‌ش هر جقدر هم پیچیده باشه فکر نکنم بشه به این محدودیتها چیره شد.
بر اساس تجربه‌م بهترین کارکرد رو زمانی داره که فایلهایی که مدام بهشون نیاز داری رو روش بریزی.