|
iCe m@n (25-04-17), SajjadKhati (25-04-17)
اون 96 درصد به خاطر میزان رایت درایو و لایفتایمش هست. SSD شما تقریبا نو به حساب میاد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط iCe m@n برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD Ryzen 5800X
MSI X570 Tomahawk
Geforce RTX 3080 FE
32GB Crucial DDR4-3600 CL16
WD SN750 Black 1TB SSD
Corsair HX1200i
LG 27GP850B
iCe m@n (25-04-17), SajjadKhati (25-04-17)
در مشخصات این ssd نوشته تا 75 ترابایت می شه روش نوشت الان توی عکس مشخصه که 15.6 ترابایت نوشته شده یعنی 20 درصد رایت شده و 80 درصد دیگه موندهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Stream برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینکه شما می فرمائید کاملا نو هستش جای سوال داره چون اگه اون 96 درصد تو عکس رو حساب کنیم یعنی 4 درصدش استفاده شده
من عرض نکردم کاملا نو است.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ramin1000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
---->
در زبان فارسی، واژه های تقریبا و کاملا مترادف نیستند.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Stream برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اون TPW که اشاره کردید 75 ترابایت است فقط مینیمم مقدار گارانتی شده است نه نهایت محدوده نوشتن. محاسبه این درصد از طریق command های program-erase است و خیلی پیچیده تر از صرفا تقسیم حجم نوشته شده بر یک عدد خاص هست.
AMD Ryzen 5800X
MSI X570 Tomahawk
Geforce RTX 3080 FE
WD SN750 Black 1TB SSD
Corsair HX1200i
LG 27GP850B
البته من می خواستم بنویسم تقریبا که به خاطر عدم دقت کاملا نوشتمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Stream برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما اینکه شما می فرمائید تقریبا با کاملا در زبان فارسی یکی نیستند خدمتتون عرض کنم که یک کلمه بر حسب نقشی که در جمله داره معنی متفاوتی پیدا می کنه
جمله شما:
چون شما 96 رو به 100 نزدیک دیدید از کلمه تقریبا استفاده کردید و با توجه به اینکه 96 به 100 خیلی نزدیکه پس به نوعی می شه گفت که منظور شما کاملا بوده یعنی خیلی نزدیک به سالم بودناون 96 درصد به خاطر میزان رایت درایو و لایفتایمش هست. SSD شما تقریبا نو به حساب میاد
در حالی که ssd ایشون 20 درصد رایتش تموم شده
در مورد اینکه فرمودین که حداقل رایت 75 ترابایته حق با شماست منم وقتی هاردم رو خریدم 3 سال گارانتی داشت ولی الان بعد از 7 سال به صورت 100 درصد کار می کنه شاید تا 8 سال هم دووم بیاره اما به نظر شما چرا سامسونگ نوشته 75 ترابایت می تونست بنویسه 200 ترابایت. برای اینکه این ssd ها زیر تست می رن و برآیندشون می شه همون حداقلی که شما فرمودین حالا ممکنه یک ssd تا 500 ترابایت هم رایت بشه و یکی دیگه قبل از 75 ترابایت از کار بیفته
ما باید به عددی که سامسونگ ارائه کرده استناد کنیم
اینم که من به ایشون گفتم که 20 درصدش رفته برای دانستن خودش بود والا اصلا 100 درصد سالم باشه چه ضرری برای من داره
|
کلمه تقریبا و کاملا معنی مشخصی در زبان فارسی دارند و فکر نمی کنم نیازی باشه شما استفاده من از کلمه تقریبا رو تفسیر کنید طوری که بگید معنیش در ذهن من چیزی بوده که شما برداشت کردید. شما قابلیت خوندن مغز من رو اون هم از راه دور ندارید. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ramin1000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به هر حال محتوایی در مکالمه ما نیست. بهتره میدان رو خالی کنیم.
Peace out
AMD Ryzen 5800X
MSI X570 Tomahawk
Geforce RTX 3080 FE
WD SN750 Black 1TB SSD
Corsair HX1200i
LG 27GP850B
ata.royalfalcon (27-04-17)
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط iCe m@n برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چه مدتی است که از این ssd استفاده می کنی
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ramin1000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حدودا 300 روز کار کرده
من البته شنیدم که میگن عمر SSD خیلی بیشتر از هارد هستش
اون 300 روز رو از روی اون عددی که نوشته power on time: 299 می گی یا دقیقا از زمان استفاده می گیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط iCe m@n برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks