همه ی بازی ها 32 بیت رو با یه کم ور رفتن بالاخره میشه روی win 64 اجرا کرد. همین Crysis که شما میگی رو من روی windows 7 64 bit تمومش کردم (Crysis Warhead هم همین طور)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من تمام نسخه های NFS از سال 2002 به بعد رو هم روی windows 7 64 bit اجرا کردم.(البته قدیمی تر هاشم که 16 بیت هستن رو هم با virtual machine میشه اجرا کرد)
من تمام نسخه های Resident Evil رو (یعنی از Resident Evil 1 که سال 1996 عرضه شد گرفته تا آخریش که 2013 عرضه شد) روی همین Windows 7 64 bit اجرا کردم!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کلا من چون طرفدار بازی های قدیمی هستم و بازی هارو به صورت سری بازی می کنم(یعنی الآن که Splinter Cell Blacklist عرضه شده اگه من بخوام بازی کنمش میرم از اولین نسخه ی splinter Cell شروع می کنم به بازی کردن تا برسم به آخریش!) تجربه ی خوبی در مورد اجرای بازی های قدیمی روی سیستم های جدید دارم. به خاطر همینم می دونم که اجرای هیچ بازیی روی ویندوز 64 بیتی غیرممکن نیست فقط هر کدوم روش خاص خودشونو دارن.
در ضمن با وجود شرکت GOG خیلی از بازی های قدیمی رو به راحتی میشه روی ویندوز 64 بیت بدون هیچ دردسری اجرا کرد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks