همون 50 گیگ یا هر مقداری که نیاز دارید موقع نصب ویندوز پارتشین بندی کنید بعد از نصب توسط دیسک منیجمنت ویندوز مابقی پارتشین ها را بسازید .
سلام...من یک هارد 500 گیگ دارم که ویندوز سون روش نصب هست و دیگه باید قید این هارد رو بزنم چون نفس های اخرش رو داره میزنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید حالا یه هارد یک ترابایت گرفتم اما پارتیشن بندی نشده و هارد خالی هست...در واقع درایوی توش وجود نداره...میخوام که هارد یه ترابایتم رو پارتیشن بندی کنم و بعد اطلاعات توی هارد 500 گیگم رو به هارد یه ترا منتقل کنم و از اون هارد یه ترا از این به بعد استفاده کنم..در واقع چون پارتیشن بندی و...نیست هارد یه ترام نمیتونم ویندوز روش نصب کنم و....هارد یه ترای من در واقع 930 گیگ حجم داره که من میخوام به 5 درایو تقسیمش کنم...در واقع این حجم ها رو میخوام به درایوها اختصاص بدم...
80 گیگابایت درایو C که مخصوص ویندوز هست.
170 گیگابایت درایو D که مخصوص بازی هاست.
300 گیگابایت درایو E که مخصوص اهنگ هاست.
250 گیگابایت درایو F که مخصوص فیلم هاست.
130گیگابایت درایو G که مخصوص عکس ها و داکیومنت هاست.
درایو A رو هم درایو دی وی دی رم میخوام قرار بدم.
اموزش زیر رو دیدم ولی ازش سر در نیاوردم چون فقط یه درایو رو پارتیشن بندی کرده بود در حالی که من میخوام 5 درایو روی هاردم داشته باشم با مشخصاتی که ذکر شد.
Ø¢Ù ÙØ²Ø´ Ù¾Ø§Ø±ØªÛØ´Ù Ø¨ÙØ¯Û در ÙÛÙØ¯Ùز 7
|
ashkan4030 (21-03-16), DOOM999 (22-03-16), salpc (22-03-16)
درود
این هم نرم افزار مناسبی هست:
http://dl2.soft98.ir/soft/a/AOMEI.Pa...nician.6.0.rar
AMD>INTEL (22-03-16), ashkan4030 (23-03-16)
سلام..من دیسک منیجمنت رو که میزنم بالا نمیاره روی ویندوز سونم و میزنه loding disk configuration information ....ولی خوب یه یه ساعتی گزاشتم همین جور مونده و اون صفحه ای که مخصوص پارتیشن بندی هست بالا نمیاره...نمیدونم مشکل از کجاست...کلا از وقتی ویندوز سون نصب کردم سیستمم هنگ کرده انگار...اگه یه راه دیگه بهم بگی که پارتیشن بندیش کنم هاردم رو ممنون میشم...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میتونید از برنامه ای که دوستمون گفتند در پست قبل استفاده کنید . ولی اگر هارد سالم باشه کمتر از 10 ثانیه صفحه دیسک منیجمنت باز میشه مگر اینکه هارد مشکلی داشته باشه .
DOOM999 (22-03-16)
هاردم همون هارده بود که 9 درصد سلامتیش بود...الان یه هارد دیگه وصل کردم به سیستم 100 درصد سالمه ولی خوب خامه و درایو بندی نشده..فک کنم به خاطر همون هارده هست که 9 درصد سلامتی داره نمیاد بالا ...به خاطر همین میخوام اون هارده که کامل سالمه رو پارتیشن بندی کنم و به جای اون هارده که نفسای اخرو داره میزنه از این هارده سالمه استفاده کنم..یه نرم افزار که نحوه ی استفاده و پارتیشن بندیش هم کامل نوشته باشه میخوام....برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
با برنامه ای که دوستمون گفت به راحتی میتونی پارتشین بندی کنی . کار با این برنامه ها زیاد سخت نیست . با کمک این نرم افزار میری روی درایو و پارتشین ها را به حجم مورد نظر create میکنی
ashkan4030 (23-03-16)
آوکی ...الان این نرم افزاری که گفتن رو نصب کردم و اورده بالا...الان درایو ها رو که میخوام بسازم زده NTFS یا FAT32 ..فرق این دوتا توی چیه و کدومو باید انتخاب کنم..الان یه درایو 70 گیگی میخوام بسازم برای درایو ویندوز و 4 تا درایو دیگه هم میخوام بسازم برای اهنگ و عکس و فیلم و بازی .الان برنامه رو باز کردم این عکس اومده ....اگر یه توضیح بدی که کار رو یه سره کنم ممنون میشمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط ashkan4030 در تاریخ 23-03-16 انجام شده است علت: ....
ashkan4030 (23-03-16)
بعد یک سوال این که محدودیتی هم برای ایجاد درایو وجود داره یا نه؟میتونم 5 درایو ایجاد کنم با ظرفیت های مختلف؟اخه برای ویندوز و بازی و فیلم و ترانه و ویدیوها؛داکیومنت ها میخوام درایو جدا ایجاد کنم!میخوام ببینم محدودیتی وجود داره برای این تعداد یا نه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks