مشخصا ارور اسمارت میده . هارد را روی سیستم دیگه تست کنید .
سلام دوستان خسته نباشید
هارد وسترن دیجیتال 500 گیگ تو بایوس شناسایی نمیشه ولی تو اطلاعات اولیه موقع روشن شدن نشان میده و در آخر 3RD Master Hard Disk Error نشون میده که با F1 باید به صفحه بایوس بره اینم عکسش برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید در ضمن بعد از اینکه F1 میزنم تو صفحه سیاه WAIT میمونه
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
روی دو سیستم دیگه هم تست کردم باز ارور میده
خوب هاردتون مشکل داره . باید بفرستید برای تعمیر یا بیخیالش بشید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط بایت سیستم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مشکل کدوم قسمت میشه که خودم تعمیرش کنم چون تعمیرات شروع کردم ببخشید اگه میشه راهنماییم کنید
بایت سیستم (14-04-16)
|
استاد عزیز واسه تعمیرات هارد چه دستگاهی بگیرم بهتره که قیمتش هم مناسب باشد در حد 5 تومن و از کجا بگیرم
با این بودجه MRT میتونی بگیری شخصا توصیه نمیکنم . اگر درست یادم باشه خانه سخت افزار pC3000 اصلی روسی را اقساط هم میفروخت . تعداد افرادی در ایران بتونند از تمام امکانات PC3000 روسی استفاده کنند به تعداد انگشتان دست نمیرسه .
دستگاهی هست که هیچ یک از شرکت ها دیگر نتونستند شبیه این دستگاه بسازند . حرف اول و آخر در این زمینه میزنه .
شاید برای شروع برنامه SEDIV برای شما مناسب باشه .
متوجه SEVID نمی شم میشه راهنماییم کنید یا یه عکسی اگه ازش داشته باشی
برنامه است . یک برنامه برای تعمیرات هارد هست .البته 400 دلار پولشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط بایت سیستم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Hard Disk Repairing in Rawalindi, Data Recovery in Rawalpindi, Hard Disk Repairing in Islamabad, Hard Disk Repairing & Data Recovery, HDD Repairing & Data Recovery in Rawalpindi, HDD Recovery in Rawalindi & Islamabad.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks