[SIZE=4][B]با عرض سلام خدمت همه خوانندگان این مطلب
من چند سالی هست جز خوانندگان خبرهای سایت شما هستم ولی در انجمن عضویت نداشتم
بنابراین اگر جای نامناسبی پست قرار دادم ببخشید
ماجرایی که می خواهم تعریف کنم واقعا عجیب است
لذا دوستان ومتخصصانی که واقعا به هاردیسک و مسائل مربوط به آن تسلط کامل دارند خواهشا یک جواب قانع کننده و کامل به من بدهند تا این موضوع برای من کامل روشن بشود
در تاریخ 6/25 یه عدد هارد دیسک Seagate 4TB خریدم و خودم با 4 لایه پلاستیک حبابدار ضربه گیر بسته بندی کردم و به منزل آوردم
در تاریخ 6/29 از بسته بندی خارج کردم و به سیستم وصل کردم و به حالت GPT و به صورت تک پارتیشن با نرم افزار AOMEI Partition Assistant Pro Edition 5.6 فرمت کردم
تا یک دو ساعت ابتدایی مشکل خاصی نداشت چه از لحاظ سرعت و چه از لحاظ صدا و تا الان که این پست را ارسال می کنم
ولی مشکل اصلی چیز دیگری بود
یکی از مشخصه های اصلی S.M.A.R.T که Spin Up Time می باشد از 100 در صد به شدت شروع به کاهش کرد
که کاملا در عکس هایی که از دو نرم نرم افزار تست هارد دیسک گرفتم معلوم می باشد
و هر دو نرم افزار دارای تاریخ و ساعت می باشند که کاملا مشخص می کند سرعت خرابی چه میزان است
( عکس های سری اول در فایل zip در لینک پایان پست)
با گارانتی تماس گرفتم گفتند بیاورید برای تست کردن
بعد از چند روز که برای تحویل رفتم گفتند مشکلی ندارد
دوباره که به سیستم وصل کردم از همان ابتدا میزان سلامتی هارد و مشخصه Spin Up Time بر روی 98 درصد بود
و دوباره بعد از چند ساعت کار شروع به کاهش کرد
این سری با 3 نرم افزار و بر روی دو سیستم هارد دیسک امتحان کردم
و مانند توضیحات بالا عکس ها کاملا بیانگر سرعت خرابی هارد می باشد
( عکس های سری دوم در فایل zip در لینک پایان پست)
دوباره به گارانتی مراجعه کردم و این سری حتی عکس ها به آنها نشان دادم
ولی گفتند این نرم افزار ها قابل اعتماد نیست و ما فقط با دستگاهایی که خود شرکت برای تست داده کار می کنیم
با اصرار من قبول کردند دوباره تست کنند و بعد از چند روز که تماس گرفتم گفتند هارد تعویض شده است
امروز صبح هارد تحویل گرفتم و الان به سیستم وصل کردم
و خوب قسمت عذاب آور این که این هارد جدید از همین ابتدا 96 درصد سلامتی و مشخصه Spin Up Time دارد
هاردی که هنوز 1 ساعت کار کرده است
( عکس سری سوم در فایل zip در لینک پایان پست)
همه این ها وقتی جالب تر می شود هارد های دیگری که در عکس ها مشاهده می کند هر کدام چند سالی است که کار می کنند و این مشکل ندارند
لطفا توضیح بدهید این گزینه در مورد چه چیزی هست و چه کاری می کند و چقدر مهمه؟
تا حالا چنین موردی دیده بودید یا نه؟
مشکل مربوط به کدوم قسمت هارد هست؟ برد یا موتور؟
خطرش چقدر هست که اطلاعاتم از دستم برود؟
الان دیگر درمانده شدم
هم پولم رفته است و هم گارانتی جواب درست نمی دهند
و اصلا هم گارانتی ویستا پخش رایانه خوب نیست اگر لازم شد توضیحات بیشتر می دهم ولی فعلا برایم درست شدن هارد می باشد
خواهشا جواب کامل و روشن بدهید چون اطلاعاتی که می خواهم روی این هارد قرار دهم برایم خیلی مهم و حیاتی می باشد و نمی توانم هیچ گونه ریسکی بکنم
منتظر جواب شما می باشم
Free Web Hosting | Free File Hosting | Share Documents Online | Mp3 Songs Download
Bookmarks