سلام.
یک هارد اکسترنال مارک ADATA HV100 دارم.
اخیرا با برنامه Hard.Disk.Sentinel.Pro چک کردم و دیدم اوضاعش ناجوره..
راهی هست بشه بهترش کرد؟
screenshot_2024-02-09_213941_c183.png
سلام.
یک هارد اکسترنال مارک ADATA HV100 دارم.
اخیرا با برنامه Hard.Disk.Sentinel.Pro چک کردم و دیدم اوضاعش ناجوره..
راهی هست بشه بهترش کرد؟
screenshot_2024-02-09_213941_c183.png
|
40 عدد بدسکتور داریدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط iran2008 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اطلاعاتی اگر دارید بکاپ گرفته بعد با این برنامه هارد را فرمت کنید و دوباره اسکرین شات بگذارید (اول باید دید بدسکتورها نرم افزاری هستند یا سخت افزاری)
HDD Low Level Format Tool 4.40 + Portable فرمت هارد دیسک بدون بازیابی - دانلود رایگان
iran2008 (10-02-24), Speed Racer (19-02-24), XFXForce (10-02-24)
از بخش اسمارت هم عکس بگذارید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط iran2008 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
To improve is to change. To perfect is to change often
iran2008 (18-02-24), Speed Racer (19-02-24)
تصویر بعد از فرمت هارد با HDD low
a1_dwfy.pnga2_e5k3.png
همونطور که اقا امید گفتن 40 تا بدسکتور داره که البته تعداد زیادی نیست به شرطی که زیادتر نشن،برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط iran2008 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چون احتمالا دلیلی داشته که شروع کرده به ایجاد بد سکتور، اگر رفع شده باشه و بیشتر نشن خیلی جای نگرانی نیست.
اول که پیشنهاد قطعا بک آپ گرفتن از فایلا هست
این بد سکتورها رو خود هارد تو صف تعویض گذاشته (یک سری سکتور سالم هست که در صورت ایجاد این اتفاقات هارد بد سکتور ها رو با سکتورهای سالمی که تو ذخیره نگه داشته بوده عوض کنه)
و علی الظاهر از 40 تا چون 36 تاش تو صف هست، اون 4 تا فیکس شدن یا هنوز به صف نیومدن یا نشده تعمیر شن.
اگه میتونید با hdtune هم از این بخش smartش مخصوصا (ترجیحا از همه صفحات)
و همچنین crystal disk info بذارید.
بعد بک آپ گرفتن با برنامه ای که آقا امید گفتن یعنی llf یه بار جلو برید بعد تموم شدن دوباره عکس بذارید
البته پروسه جایگزینی اون سکتورها یکی دو روزه نیستا و طی زمان جایگزین میشن.
اما شما همواره باید هارد رو مانیتور کنید که بیشتر نشه این عدد و اگه شد متوجه شید.
یه برنامه های دیگه هم هست که بعد دیدن نتیجه لو لول فرمت بهتون میگم
پیشنهادم اینه کابل هاردتون هم عوض کنید (با یک کابل اصلی و مطمن دیگه)
حواستون به دماش هنگام کار کرد هم باشه، ترجیحا همواره زیر 50 (حتی اگه میشه زیر 40) دماش باشه هنگام حتی فول لودش
To improve is to change. To perfect is to change often
iran2008 (20-02-24), Speed Racer (19-02-24)
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط iran2008 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد مشکل شما دوستان راهنمایی کردن ولی من می خواستم بگم این برنامه باگ داره و از یک برنامه مطمئن تر استفاده کن. مثلا اون قسمتی که نوشته 536 روز از عمر هارد مونده.
من یه هارد دارم و این برنامه رو نصب کردم نوشته بود 1000 روز از عمر هارد مونده و هر از گاهی چک می کردم می دیدم عدد پایین میاد. بعد یک روز نوشته بود که یک روز از عمر هارد مونده ولی من قبلا به طور کامل بک آپ گرفته بودم. فرداش اومدم برنامه رو باز کردم دیدم نوشته 2000 روز دیگه از عمر هارد باقی مونده. نمی دونم چرا اینطوری شد ولی تا الان نه بد سکتور داره و نه خراب شده و به خوبی کار می کنه
iran2008 (20-02-24)
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks