Speed Racer (15-04-19)
سلام
فلش lexar s25 رو گرفتم . خوبی اش اینه که سرعتش بالاست اما چون کیفیت بدنه و طراحی بدی داره ، سرعت بالاش باعث گرم شدن بسیار بسیار زیادش میشه که نگرانی سوختن فلش رو دارم . البته یکی اش سوخت همون روز اول که تعویض کردم (احتمالا برای گرمای بیش از حدش سوخت).
اما زمانی که سرعتش پایین باشه (مثلا زمانی که توی usb 2 وصل باشه) ، موقع نوشتن و خوندن ، خنک هه چون با سرعت خیلی پایین تر کار میکنه .
حالا میخواستم بدونم ، بجز وصل کردن به پورت usb 2 ، راهکار دیگه ای هست که به پورت usb 3 وصل کنم اما با نرم افزاری ، سرعتش را کنترل کنم؟ چنین نرم افزاری وجود داره؟
ممنون
Speed Racer (15-04-19)
|
|
SajjadKhati (13-04-19)
سلام
خیلی ممنونم
توی اینترنت گشتم ، انگار یه نرم افزاری هست که تنظیم سرعت میکنه . گرفتم ، خوب بود .
اسمش FastCopy 3.63 هه . از اینجا میشه دانلود کرد :
FastCopy
لینک دانلودش ، اونجایی که توی اولین جدول ، دومین لینکی که نوشته Installer .
کنار سمت راست نرم افزار ، اسلایدر تنظیم سرعت داره .
آخرین ویرایش توسط SajjadKhati در تاریخ 14-04-19 انجام شده است
Speed Racer (15-04-19)
کاربر شهرسختافزار
برادر این سرعت که میگی چقدره؟ (زمانی که فلشت داغ میشه). تا حالا چنین چیزی برای من پیش نیامده . فلش من USB3 هست و در درگاه USB3 استفاده میکنم تا به حال داغ نشده . البته دو سه سال پیش روی فلش فیلم میریختم میزدم به تلوزیون که تماشا کنم بعد از دوسه ساعت داغ میشد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SajjadKhati (14-04-19)
فلشی که به این شکل داغ میکنه مشکل به دلیل کنترلر بی کیفیت هست که باعث چنین موردی میشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SajjadKhati (14-04-19)
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط P-Ravesh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سرعت ، بستگی به فلش usb 3 بودن ، نداره . بستگی به مدل فلش داره. سرعت فلش lexar مدل s25 زیاده . سرعت نوشتن اش توی usb 3 ، بالای ۶۰ مگ و سرعت خوندنش بالای ۱۲۰ مگ هست . اما از کیفیت بدنه و جنس بدنه و بنابراین خنک کنندگی بسیار بسیار ضعیفی برخودار هه.
- - - Updated - - -
خیلی ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Speed Racer (15-04-19)
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks