سلام دوستان من موقع نصب ویندوز تو بخش فرمت کردن باقی درایو ها گزینه هاشون غیر فعاله تو سیستم هم simple volume شدن ب جای primery partion
باید چی کار کنم کمک کنین
سلام دوستان من موقع نصب ویندوز تو بخش فرمت کردن باقی درایو ها گزینه هاشون غیر فعاله تو سیستم هم simple volume شدن ب جای primery partion
باید چی کار کنم کمک کنین
|
DOOM999 (09-04-17)
اسم برنامه رو بگین لطفا
- - - Updated - - -
بله داینامیک شده
به basic تبدیل کردم حالا یه gpt باbmr هست اینو رو کدوم بذارم و این ک الان تو قسمت فرمت کردن بود ک گفتم غیر فعاله حالا یه ۲ درایو unallocated یکی فضاش صفره یکی یک اضاف شده ولی تو acronic میرم نیستن این یعنی چی ؟ اخه میخاستم پاکشون کنم ولی نیستن ک پاک کنم ولی موقع نصب ویندوز هستن
|
بعد الان من درایو ها را پاک کردم همه رو primery کنم ؟ و این که activ رو برای فقط درایو ویندوز قرار بدم ایا ؟
این زیاد فرقی نداره . میتونی از خود ویندوز پارتشین بندی کنی . اینطوری خودش میسازه . سیستم رزو هم ایجاد میکنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hm7398 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Hm7398 (09-04-17)
اقا واقعا ممنون درست شد ایول برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید میشه بگین داینامیک با gpt بیسیک mbr چی هستن خلاصه در حد اشاره یکی پرسید بدونیم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
DOOM999 (10-04-17)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks