باید بفرستی مرکز تعمیر هارد باید فریم ویرش با pc3000 باسازی بشه .
با سلام خدمت دوستان و اساتید گرامی
هارد 500 گیگ مکستور سری DIAMOND MAX 22 با شماره STM3500320AS دارم که بعد از خاموش شدن سیستم دیگر بالا نیامد.روی سیستم دیگری تست شد ؛در ستاپ بایوس و ویندوز شناسایی نمی شه و به هر سیستمی که وصل می کنم سرعت بوت سیستم را پایین می آورد ولی ویندوز سیستم بعدش بالا می آید. در ضمن موتور این هارد کار میکند.دوستان و اساتید مشکل از کجاست و راه حل چیست.این هارد 2 پارتیشن دارد:یکی ویندوز و دیگری دیتا .که اطلاعاتش برام مهمه .عنایت نمایید راهنمایی نمایید.با تشکر فراوان از سایت خوبتانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
studio sima (23-12-15)
با تشکر از استاد گرامی بابت پاسخ
1)اگر برد مشابه خودش پیدا کنم(از لحاظ ظرفیت و مدل) که تا حالا موفق به پیدا نمودن آن نشدم، می تونم جایگزین برد هارد معیوب نماییم. و آیا با این کار به اطلاعات داخل هارد صدمه ای وارد نمیشه؟
2) آیا برد هم مدل برد معیوب ولی از لحاظ ظرفیت فرق کنه میشه جایگزین نمود؟و یا به غیر از مدل خودش چه مدل بردی را پیشنهاد می دهید که در بازار موجود باشه؟
3) و در نهایت عنایت می فرمایید یک مرکز معتبر و منصف در تهران معرفی نمایید .چون از شهرستان یزد باید بیام.{ اغلب مراکز تا متوجه بشوند اطلاعات داخل هارد برای فرد اهمیت داره مبالغ نجومی جهت بازیابی اطلاعات طلب می کنند که این خارج از انصاف و حرفه ای گری می باشد ( تا به حال با این مرکز در ارتباط نبودم و این مطلب را یکی از دوستانم که با این مشکل مواجه شده بود بیان کرده .) }. با تشکر فراوانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط studio sima در تاریخ 23-12-15 انجام شده است
آقای نور محمدی شرکت نوین هارد . تو گوگل سرچ کنی سایتشون رو میاره .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط studio sima برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
studio sima (23-12-15)
با تشکر از لطف شما
AMD>INTEL (23-12-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks