هارد ها باید در کلین روم باز بشن . هاردی که در داخل اتاق باز بشه فاتحشو خونده است . تازه شما هد و پلاتر هارد هم دستکاری کردید . با این وضعیت شرکت سازنده هارد هم نمیتونه برای شما کاری کنه .
سلام. من یه هارد اکسترنال مای پسورد داشتم که ضربه دید و دیگه کار نکرد. از اونجایی که کلا امکان یه جا بی کار نشستنم نیست تصمیم گرفتم که خودم باز کنم و نگاش کنم. و به این نتیجه رسیدم که مشکل قطعا باید از هد هارد باشه. منم نامردی نکردم و یه هارد دیگه ی مای پسورد بیکار که داشتم و افتاده بود یه گوشه باز کردم و جای دیسک هاشو با هم عوض کردم. حالا کامپیوتر هارد سالمه( حتی با دیسک های خودش رو نمیشناسه ) یعنی به عنوان یه دیوایس که به کامپوتر متصل شده می شناستش اما نه به عنوان هارد درایو. در حقیقت تنها علامتی که با اتصالش به کامپوتر نشون داده میشه اینه که روی task bar گزینه ی eject براش ظاهر میشه اما نه بیشتر. این که کار اشتباهی کردم باید بگم که صد در صد بهش واقفم پس خواهشا چیزی در این باره نگید چون دیگه کاریه که شده. لطفا..خواهش میکنم راهنماییم کنید که اصلا این هارد ها درست بشو هستن یا نه؟؟؟؟ روی اون هارد اولیه خیلی مطالب مهمی داشتم و فقط می خوام که اون درست بشه...خواهش می کنم کمکم کنید...نمی دونید چه قدر دعاتون می کنم.
در ضمن یه نکته ی جالب دیگه اینکه تا وقتی که هارد هیچ پوششی نداره و همه ی دم و دستگاهاش پیداست با اتصالش به کامپوتر هد هیچ حرکتی نمی کنه...یعنی حتی از جاشم جم نمی خوره...اما وقتی که پوشش هارد رو می بندم و تمام پیچاشو می بندم اون وقته که با اتصالش به کامپیوتر حرکت می کنه....صداش یه کمی بلنده اما نخراشیده نیست....دوباره ازتون خواهش می کنم که کمکم کنید....
|
هارد ها باید در کلین روم باز بشن . هاردی که در داخل اتاق باز بشه فاتحشو خونده است . تازه شما هد و پلاتر هارد هم دستکاری کردید . با این وضعیت شرکت سازنده هارد هم نمیتونه برای شما کاری کنه .
7970 (27-12-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks