کاربر شهرسختافزار
|
|
فعلا برای شروع رم را با برنامه memtest passmark تست کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ehsa2500 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
چند روز پیش تست کردم و مشکلی نداشت. راستش همینطور که میبینید برنامه خطاهای مختلف رو نشون میده و معلوم نیست دقیقا مشکل از کجاست.به نظرتون حل میشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
والا در این برد شما میتونه از چیپ شمالی هم باشه . قطعات باید مرحله به مرحله با قطعات سالم جایگزین و تست باشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ehsa2500 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
خیلی ممنون. ببخشید یه سوال دیگه دارم. بستن دوتا هارد روی این سیستمی که دارم فشار بهش نمیاره؟ مثلا یه دونه 160 ساتا ببندمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر پاور اوکی باشه و استاندارد خیر هیچ مشکلی پیش نمیادبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ehsa2500 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks