اول از همه رم سیستم رو چک با passmark memtest بصورت بوتیبلبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اول از همه رم سیستم رو چک با passmark memtest بصورت بوتیبلبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SajjadKhati (06-07-16)
|
ممنون اوستا امیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با memtest من هر وقت کار کردم یه روندها و درصدهایی تا آخر میرفتن و تمومی نداشتن. خرابی هم اعلام نمیکردن
باید سه ساعت تست بشه . حتما همین نرم افزاری که گفتم بگذار تست بشه . کنتور خطا داره . اگر یک خطا هم به کنتور errors اضافه شد رم دستگاه خرابهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SajjadKhati (07-07-16)
ممنون اوستا امیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الان 10 دقیقه هه که اسکن رو زدم ولی 20 ثانیه ی اول 134 کیلوبایت از 512 مگابایت (1 درصد) رو اسکن کرد رم رو و تا الان دیگه گیر کرده و روندهاش و عددهاش و ... متوقف شدن
واسه پورت مادربرد نیست؟؟
رمت مشکل دارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SajjadKhati (07-07-16)
ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ارور نداد تو لیست اش و صفره
فقط گیر کرد
ویندوز هم نصب میکردیم گیر میکرد
|
گیر کردن به معنای هنگ کردن ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با رم دیگه تست کن .
SajjadKhati (07-07-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks