برای شروع پاور رو با یگ پاور سالم تست کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط مهدی مسی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای شروع پاور رو با یگ پاور سالم تست کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط مهدی مسی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
با سلام..ممنون داداش...پاور سالم است چون الان دارد به خوبی کار می کند ومادربرد و رم وهارد و..... را هم به خوبی ساپورت می کند...شما تا به حال با این مشکل مواجه نشدید؟؟..برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باید خروجی ها پاور رو با ولت متر موقع کار بگیرید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط مهدی مسی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
چشم داداش..امتحان می کنم وخبرتان می کنم...از یک خروجی دیگر منبع تغذیه استفاده می کنم اگر دیدم مشکل برطرف شد که هیچ اگر نه باز خبرتان می کنم...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الان دارم به خوبی از این هارد استفاده می کنم والان دارد کار می کند..خودم هم مانده ام مشکل از کجاست...
ولتاژ 12 ولت و 3.3 رو با مولتی متر بررسی کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط مهدی مسی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (25-07-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks