پاسخ: مشکل در هارد سیگیت 2 ترابایتی( کل اطلاعات 10 سال ام در خطر هست )
نقل قول:
اگر خودشون هارد مشابه داشته باشن و بنده هارد خودم رو بدم فقط برای انتقال اطلاعات به روی هارد جدید باز هم ۴۰۰ + پول هارد استفاده شده رو میگیرن ؟ چون راه افتادن و تعمیر هارد قبلی برام مهم نیست؟
و سوال اخر بنظر شما برای ریکاوری اطلاعات سازگار ارقام مناسب تر و کم هزینه تر و مطمین تر هست یا نوین رایانه ( همون شرکتی که طبقه پایین خانه سخت افزار هست ) ؟
ممنونم دوستان بابت کمکتون
Sent from my C6802 using Tapatalk
نه عموما یکبار استفاده میشه . باید هارد سالم مشابه تهیه کنید
نوین رایانه(نورمحمدی ) آدم بدی نیست .
نقل قول:
اگر خودشون هارد مشابه داشته باشن و بنده هارد خودم رو بدم فقط برای انتقال اطلاعات به روی هارد جدید باز هم ۴۰۰ + پول هارد استفاده شده رو میگیرن ؟ چون راه افتادن و تعمیر هارد قبلی برام مهم نیست؟
و سوال اخر بنظر شما برای ریکاوری اطلاعات سازگار ارقام مناسب تر و کم هزینه تر و مطمین تر هست یا نوین رایانه ( همون شرکتی که طبقه پایین خانه سخت افزار هست ) ؟
ممنونم دوستان بابت کمکتون
قاعده این کار این است که شما یک هارد دیگه (اینترنال یا اکسترنال ) متناسب با هارد قبلیتون همراه با هارد خراب میبرید، اونها یه دستمزد ازتون میگیرند و دیتا ها را از روی هارد خراب به روی هارد سالم کپی میکنند
بعد هارد سالم و هارد خراب را به شما تحویل میدهند در حالی که اطلاعات هارد خراب درون هارد سالم کپی شده است
هزینه اینکه آنها هد یه هارد سومی را برای خواندن اطلاعات باز و استفاده میکنند با همان دستمزد 400 تومانی حساب شده و آن هد بعد از تست نزد تعمیرکار باقی میماند ( برای موارد مشابه )
نقل قول:
دوستان این دیگه جدا آخرین سوالمه :-D
میتونم بهش بگم مثلا فلان درایو و یا فلان فولدر ها رو می خوام که برام بریزه رو هارد جدید و قیمت خیلی کمتر ازم بگیره
مثلا از ۲ ترا بگم این ۵۰۰ گیگ رو ریکاوری کن
یا کلا نمیشه و کلش بازیابی میشه و پولش هم کلا میگیره
و اگر هارد بخشیش بود که لنز خط انداخته بود و قابل بازیابی نبود مثلا نصف هارد و نصفش رو بازیابی کرد بازم ایشون کل پول رو میگیره؟
معمولا ریکاوری دیتا بر حسب گیگابایته و شما میتونید بگید این بخش هارد را میخواهید و قاعدتا مبلغ دستمزد باید کمتر بشه ( فکر میکنم برای هر گیگ 200 تا 300 تومن ازتون بگیرند که جمعا بین 100 تا 150 هزار تومان میشه )
البته این در صورتیه که تعمیرگاه هد هارد شما را از قبل داشته باشه
دوستان هارد رو می خوام در هفته های آینده ببرم نوین هارد
آیا مرکز مطمئنی هست ؟ و همچنین جناب آقای نور محمدی ؟
عکس خانوادگی زیاد دارم در هارد
کسی تجربه دادن هارد به این مرکز رو داره که برای بنده بیان کنه آیا راضی بوده یا خیر ؟
از نظر قیمتی هم راضی بودید ؟
ممنون
هیچ کس کمکی نمیکنه ؟
:1. (28):