پاسخ: مشکل در هارد سیگیت 2 ترابایتی( کل اطلاعات 10 سال ام در خطر هست )
نقل قول:
متاسفانه هزینه تعمیر و یکاوری هارد در ایران بسیار بالاست
پیشنهاد میکنم با گارانتی سازگار صحبت کنید که اگر هارد با تعویض برد حل نشد سیلندر هارد خراب را به شما بفروشند ( یه رقمی با هم توافق کنید )
اگر آنجا با تعویض برد مسئله حل شد که هارد را همراه اطلاعات به شما تحویل میدهند
اگر هم حل نشد یه هارد نو و سیلندر هارد خرابتون را بگیرید و یه مبلغی پرداخت کنید
متاسفانه الان کارت گارانتی هارد رو نگاه کردم دیدم نوشته 1 ساله
در نتیجه دیگه گارانتی هم نداره !!
آیا برای هارد دوم مجدد سیگیت از همین مدل بخرم ( دو تا بگیرم یکی برای اصل اطلاعات یکی هم از این به بعد اطلاعات بک آپ رو روش نگه دارم یا برم سراغ یک عدد هاردهای گران قیمت بلک وسترن ؟
راستی از این مدل هارد خودم دارم آیا میتونم برد هارد جدید رو با این خرابه عوض کنم و نتیجه رو ببینم ؟ کار من هست ؟ ( طوری که اگر درست نشد دوباره برد هارد سالم رو ببندم سر جاش که هارد مثل اولش کار کنه )
نقل قول:
متاسفانه الان کارت گارانتی هارد رو نگاه کردم دیدم نوشته 1 ساله
در نتیجه دیگه گارانتی هم نداره !!
آیا برای هارد دوم مجدد سیگیت از همین مدل بخرم ( دو تا بگیرم یکی برای اصل اطلاعات یکی هم از این به بعد اطلاعات بک آپ رو روش نگه دارم یا برم سراغ یک عدد هاردهای گران قیمت بلک وسترن ؟
راستی از این مدل هارد خودم دارم آیا میتونم برد هارد جدید رو با این خرابه عوض کنم و نتیجه رو ببینم ؟ کار من هست ؟ ( طوری که اگر درست نشد دوباره برد هارد سالم رو ببندم سر جاش که هارد مثل اولش کار کنه )
تعویض برد کار ساده ایه که فقط نیاز به پیچ گوشتی مخصوص داره که میتونید از ابزار فروشیها تهیه کنید
اگر 2 هارد روی سیستم نصب بشه و هارد دوم وسترن گرین باشه به دلیل خاموش شدن هارد زمان بیکاری گزینه بسیار خوبیه ( چون هارد پارک و خاموش میشه عمر هارد بالا میره )
کلا هاردهای بالای 500 گیگ به دلیل دارا بودن بیشتر از 1 پلاتر خرابی بیشتری دارند
1 :تعداد فایل پیوست
یک نکته در مورد تعویض برد بدم . برای اینکه برد عوض بشه . حتما باید چیپ فریم ویر برد قبلی روی برد جدید نصب بشه .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
لحیم کاری نیست . باید با هیتر عوض بشه . کار شما نیست . باید تعمیر کار وارد باشه . چون چیپ رام هم عوض بشه
مجتمع کامپیوتر پایتخت => طبقه پنجم ( ساختمان خوده مجمتع ) از اسانسور که بیرون اومدید برین اونور ساختمون سمت راست مخصوص تعمیرات هارد با دستکاه های حرفه ای
یک هارد سرور 2 ترابایتی بردیم 1.5 ترابایت فایل توش بود با قیمت 300 تومن + خرید یه هارد دیگه + هارد اکسترنال برامون درست کردن یعنی دیسکت هارد رو بردن تو یه هارد دیگه گزاشتن بعد اونو کپی کردن تو اکسترنال و باگ گیری گردن ولی خودشون 300 گرفتن
مجهزترین مرکز خانه سخت افزار هست . قیمتش بالاست ولی کارشون خوبه .