دوست عزیز شما باید یه حافظه به مقدار 10 تا 16 گیگا بایت بدون قالب جدا کنید به وسیله نرم افزار های پارتیشن بندی در ویندوز بعد در قسمت محیط نصب کالی لینوکس شما به قسمت Manual رفته بعد فضای ذخیره سازی را انتخاب کرده Create a new partition را انتخاب کنید نوع را Primary قرار دهید
فسمت Use as را Ext4 jurnaling file system انتخاب کنید بعد در قمست آخر Done Setting up the partiton را بزنید

برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

شما اگه پست های قبلی من رو خونده باشید من قبلا این کار را انجام دادم
من سه راه را انجام داده ام:
1-ساخت یک حافظه بدون قالب
2- ساخت یک حافظه با قالب
3- پاک کردن هارد دیسک به طور کامل

فقط یه نکته :
موقعی که من به صورت Live لینوکس رو می کنم و به نرم افزار مدیریت پارتشن در لینوکس میرم
تمامی پارتیشن های من را نشان میدهد ولی تمامی آن ها قفل شده اند یعنی نه میشه تغییر سایزشون داد نه پاکشون کرد