AMD>INTEL (01-12-14), googoli (01-12-14), seyed mamali (01-12-14)
فک کنم اگه توضیح بدم باید چند صفحه بنویسم
این فایل به ضورت تصویری نشون میده باید چکار کنی !
دانلود kali book pdf
AMD>INTEL (01-12-14), googoli (01-12-14), seyed mamali (01-12-14)
بابت آموزش از شما ممنونم ولی یک نکته وجود دارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ّّFArzad0047 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه من از این روش استفاد کنم اطلاعات هارد دیسک پاک خواهد شد
ولی من نمی خواهم اطلاعاتم پاک بشه
آیا در ویندوز روشی وجود نداره که بشه پارتیشن ext4 ساخت؟
یا مثلا من لینوکس روی فلش مموری نصب کنم بعد به یک پارتیشن ساخته شده انتقال بدم
دوستان خواهشا من رو کمک کنید
آخرین ویرایش توسط googoli در تاریخ 01-12-14 انجام شده است
|
دوست عزیز چرا از VM Ware استفاده نمیکنید؟
LiLi مخفف Live Linux on USB هست میتونی براحتی بروی فلش سیستم عامل رو بریزید و بعد استفاده کنید
نکته ای که خیلی جالب در بعضی از توزیع ها میتونید بعد از هر بار خروج از سیستم عامل تغییرات رو فلش ذخیره کنید برای دفعه بعد مثل نصب نرم افزار فک کنم ابونتو جز همین موارد هست !
http://www.linuxliveusb.com/downloads/?stable
به خاطر این که متاسفانه کارت شبکه ی وایرلس من از نوع intel و به صورت internal است و vmware قابلیت مجازی کردن کارت شبکه من رو ندارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mersad 50062 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در virtualbox نیز متاسفانه این گونه است
M3RS4D 50062 (03-12-14)
دوستان من تمامی راه ها رو رفتم تا چند وقت پیش هم به صورت live از این توزیع استفاده می کردمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ّّFArzad0047 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوب به هر حال من می خواهم دلیل این مشکل روبدونم میدونم مشکل سخت افزاری نیست و مشکل از جای دیگه است
دوست عزیز فک کنم به صورت مختصر توضیح دادم که چکار باید بکنی و یه فایل آموزشی گذاشتم ولی بازم اروری که موقع نصب میده رو عکس بگیری بهتر میتونم راهنمایی کنم !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط googoli برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر میشد عکس بذاری که همون اول میذاشتم
در صورتی عکس های screenshot ذخیره میشن که سیستم عامل رو نصب کرده باشی
و با دوربین موبایل هم زیاد واضح نیست
|
اینم عکس از قسمتی که من مشکل دارم:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یه سوال:شما یک هارد داری؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط googoli برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گاهي گمان نمي كني ولي مي شود
گاهي نمي شود، كه نمي شود
گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است
گاهي نگفته قرعه به نام تو مي شود
گاهي گداي گدايي و بخت با تو یار نيست
گاهي تمام شهر گداي تو مي شود
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks