مدل دقیق مادربرد رو بنویسید تا راهنمایی بشید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ارمین خان برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوستان مادر بردم گیگابایتpls3هست که تو مشخصاتش نوشته بالایه چهار گیگ رم رو ساپرت میکنه. من دو تا رم دو گیگ روش نصب کردم ولی بجایه چهار گیگ زده 3.25 گیگ.یه جا خوندم ولتازشو زیاد کنم احتمال زیاد درست میشه.تویه بایوس همچین گزینه ایو دارم
DMII OVERVOLTAGE CONTROLجلوشم چند حالت میشه انتخاب کرد یکیش نرمال بقیشم +0.1Vالی+0.7Vهست.ایا این گزینه مربوط به اضافه کردنه ولتاز رمه؟یه گزینه دیگم هست بنامه.PCI-E OVERVOLTAGECONTROLکه جلوش یه حالت نرمال داره و+0.1Vالی+0.3Vاین ماله اضاقه کردنه ولتاز چیه؟ممنون از همگی.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
مدل دقیق مادربرد رو بنویسید تا راهنمایی بشید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ارمین خان برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ارمین خان (01-07-15)
GIGABYTE 945 PLS-3
REV3X
به اخرین نسخه هم اپدیت شده بایوسش.
آخرین ویرایش توسط ارمین خان در تاریخ 01-07-15 انجام شده است
این مقدار 3.25 دلیل داره .ویندوز 32 بیتی نمیتونه 4 گیگ را پشتیبانی کند . ماکزیمم 3.2 گیگ میزنه
ویندوزتون 64 بیت نیست
ارمین خان (01-07-15)
نه داداش سیو دو هست در حال حاظر اما شصتو چهارم نصب کردم همون 3.25 زده بود مقداره رم رو.مشکل از سیو دوشصتو چهار نیست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نه عزیز سون سرویس پک 1 64 بیتی نصب کنید . محال ممکنه همین مقدار رو بزنه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ارمین خان برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یک شات از برنامه cpu-z قسمت مموری بگیرید تا نشون بدم بهتون که 4 گیگ رم نصب شده روی سیستم شما .
کلا در 32 بیتی ماکزیمم 4 گیگ هست ولی مقداری از منابع رم توسط سیستم عامل و گرافیک و موارد دیگه اشغال میشه.
ارمین خان (01-07-15)
|
http://s6.picofile.com/file/8197148976/Rec.bmp
داداش اخه نصبم کردم باز 3.25 زده بود رمو.
الان 4 گیگ شناخته شده . این یعنی ربطی به ولتاژ دادن و مسائل دیگه دارد . یک مقدار رم توسط سیستم اشغال میشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ارمین خان برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تو بایوس گزینه Enable the memory remapping feature موجود دارید ؟
اگر دارید فعالش کنید .
همچنین در run و قسمت Msconfig مورد زیر را تیک بزنید
قسمت boot
advance option
تیک maximum memory رو بزنید .
ارمین خان (01-07-15)
الان بایوسو باز نگاه میکنم ببینم همچین گزینه ای داره. ولی ام اس کانفیک تا تیکو زده جاخالیشو زد3328 بعد که ریستارت کردم باز همون 3.25 بود مقداره رم.
متاسفانه تو بایوس همچین گزینه ای نیست ولی این گزینه وجود دارهsystem memory multiplier
گرافیک سیستمتون چیه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ارمین خان برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ارمین خان (01-07-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks