مدل دقیق مموری کارت و سازنده رو بنویسید .
با عرض درود
یک مموری کارت با ظرفیت 16 گیگابایت با مارک ترنس دارم که مشکلی در فرمت کردنش دارم مموری کارت فرمت که انجام میشود محتوای آن دوباره باز میگردد مشکل از کجا هست با تعدادی نرم افزار فرمت رو انجام دادم نشد
متل : Hard Disk Low Level Format Tool - RecoveRx
من را راهنمایی کنید مشکل رو برطرف کنم
با تشکر
|
مدل Transcend 16 GB 10 micro SD HC
آخرین ویرایش توسط xperiaz3 در تاریخ 01-07-15 انجام شده است
RecoveRx - Support & Downloadبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط xperiaz3 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
xperiaz3 (02-07-15)
با این نرم افزار امتحان کردم نشد
این برنامه خود شرکتش هست . اگر جواب نده عموما باید در صورت گارانتی فرستاده بشه برای گارانتی .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط xperiaz3 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این کار هم انجام بدید . تو خشاب sd بگذارید و سعی کنید با برنامه زیر فرمتش کنید .
https://www.sdcard.org/downloads/
xperiaz3 (02-07-15)
|
فرمت نشد
با این پیغام مواجه شدم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
xperiaz3 (02-07-15)
این قسمت StorageDevicePolicies در رجستری موجود نیست
چگونه ایجاد کنم من راهنمایی کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از روش دوم استفاده کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط xperiaz3 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این هم روش ایجاد
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Contro l\StorageDevicePolicies
Note:
If the registry key StorageDevicePolicies does not exist, you will need to create it manually.
c. Highlight StorageDevicePolicies, and then create a New DWORD (32-bit) Value named as WriteProtect.
d. Double click the key WriteProtect in the right window and set the value to 0 in the Value
Data Box and press OK button
e. Restart your computer and try copying files into your USB drives.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks