devilcracksman (23-04-16)
سلام و خسته نباشید خدمت شما
ببخشید اگر زحمت نیس با تیم ویور یه لحظه بیاین یه نگاه به سیستم بنده بندازین ممنون میشم اطلاعات ارسالی رو وارد کنین
دوست من با team viewer کاری نمیشه کرد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط devilcracksman برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببینید الان دقیقا مشکل من اینه که سیستممو که میخوام روشن کنم صفحه سیاه رنگی میاد و بعد ctrl+alt+delete میاد و با زدن این کلید ها سیستمم ریست میشه و دوباره وقتی روشن میشه یا شناسایی میکنه و ویندوز بالا میاد یا این که چندین بار با بالا اومدن و زدن این کلید ها وریست شدن یدفعه میبینم ویندوز رو شناخته و بالا میاد
-------------------------------------------
یعنی الان که boot mode رو بر روی legacy only گذاشتم برم ویندوز رو مجدد نصب کنم
آیا با فلش مشکلی نداره که نصب کنم ؟
آخرین ویرایش توسط devilcracksman در تاریخ 23-04-16 انجام شده است
|
این مورد چیز دیگری هست نشون میده . کنترلر همون چیپست نمیتونه از هارد بخونه . مادربردت چی بود ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط devilcracksman برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این باید همون بار اول بوت بشه . مگر اینکه مشکلی در خوندن هارد پیش بیاد . روی همه پورتهای ساتا به همین شکل هست یا فقط روی یکی هم این شکل هست ؟
کابل ها رو بر روی تمامی پورت ها امتحان کردم
مین بردم z77-d3h هست
ببینید من هارد دوم رو که اضافه کردم مشکلی نداشت تا این که یه روز این پیغام ctrl+att+delete اومد و تا حالا دارم باش کنار میام
هارد و ssd که استفاده میکنی چی هست ؟ با درایو دیگه تست کردی ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط devilcracksman برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همانطور که گفتم احتمالا بار اول مادربرد نمیتونه از روی این ssd بخونه . حالا باید با درایو دیگه تست کنی . ببینی مشکل از مادربرده یا ناسازگاری ssd با این مادربرد .حدسی که میزنم مشکل ناسازگاری ssd با مادربردته .
ssd چی داری ؟
samsung 850 evo 120g
با برنامش چک ببین اپدیت براش اومده . اگر اومده بود firmware را اپدیت کن .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط devilcracksman برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این گزینه تو بایوس فعاله یا غیر فعال
intel rapid start technology
همچنین XHCI MODE
الان روی چه حالتی هست .
غیر فعال هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- - - Updated - - -
بله الان آخرین آپدیت هست
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks