devilcracksman (29-01-16)
خواهش میشه عزیز برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط devilcracksman برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سلام
دوستان خواهشا کمک کنین من از اون روز تا حالا سیستمم این مشکل رو داره و من اومدم کلیه اطلاعاتمو بکاپ گرفتم و یکبار درست پارتیشن بندی کردم ولی باز دیدم این مشکل رو داره و هیچ هاردی روشناسایی نمیکنه اومدم گفتم تک تک هارد ها رو تست کنم شاید ایراد از هارد ها باشه تست کردم ولی هارد شناسایی نمیشه ینی چندین بار پیاپی باید سیستممو ریست کنم تا بشناسه و میدونم مشکلی از جفت هارد های موجود رو سیستمم نیس چون تک تک تست کردم ینی ویندوز نصب کردم ولی باید چندین بار سیستمم رو ریست کنم تا بشناسه وبالا بیاد اگر همون قبل دوباره پست نگذاشتم گفتم بکاپ بگیرم و پارتیشن بندی کنم حتما درست میشه ولی بعد چند روز ک این کارو کردم درست نشد که نشد و این که clear cmos هم زدم درست نشد بایوس رو هم آپدیت کردم درست نشد الان مشکل من اینه که وقتی کامپیوترمو روشن میکنم ی صفحه سیاه رنگ میاد و از من میخاد ctrl+alt+delete رو بزنم چندین بار باید بزنم تا یدفعه بشناسه هادمو و سیستمم جواب بده
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام و خسته نباشید خدمت شما
ببخشید چند وقت پیش من مشکل شناسایی نکردن هارد رو داشتم که با راهنمایی شما در فسمت بوت بایوس گزینه fast boot رو زدم که باز مشکل رو داشتم یه گزینه دیگه دیدم به اسم after power on که بر روی fast boot گذاشتم و مشکلم حل شد تا چند وقتی ولی الان ویندوزم رو که عوض کردم دوباره همونجوری شده و با کار های قبلی هم جواب دیگه نمیده ... وقتی سیستم بالا میاد f12 میزنم و بر روی هارد دوم که فقط اطلاعاتم هست بوت رو قرار میدم گاهی اوقات جواب میده و سیستمم ویندوز رو میشناسه و بالا میاد ولی گاهی اوقات بوت رو روی هارد دوم هم ک بزارم بالا نمیاد ( پیغام error disk not found میده توی صفحه مشکی رنگ وپایینش alt +ctrl + delete میده )
devilcracksman (14-04-16)
خیر تک تک امتحان کردم این مشکل همچنان وجود داشت کابل ها رو هم تعویض کردم دیگه توی تنظیمات دستکاری کردم باز تغییری نکرد بایوس رو آیدیت کردم مشکل حل نشد ببینید قبلا ultra fast زده بودم دیگه مشکلم حل شده بود تا اینکه اومدم ویندوز رو عوض کردم کامل مشکلم برگشت سر جای اولش
|
با هارد دومبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط devilcracksman برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با یک دیسک بوت ویندوز . باید به کامند پرامت برید
دستورات bootrec را باید بزنید .
bootrec/fix mbr
boorec/fixboot
bootrec/scanos
bootrec/rebuildbcd
این دیسک بوت هم میتونه مشکل را رفع کنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Lazesoft Windows Recovery Unlimited Edition 4.1.0.1 بازیابی و تعمیر ویندوز
مشکل شما به خاطر اینکه که پارتشین سیستم رزو روی هارد اول هست .
انجام دادم ولی اثری نداشت الانم چندین بار بوت رو این هارد اون هارد کردم تا بالا اومد دوتا هاردما روی یه سیستم دیگه وصل کردم فقط کابل ها رو نصب و سیستم رو روشن کردم بدون هیچ مشکلی بالا اومد ولی وصل میکنم به سیستم خودم اینجور میشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر بخواهید روی این سیستم بالا بیان . باید پارتشین سیستم رزو هارد اول را دیلیت کنید . دوباره روی هارد دوم ویندوز بزیزید و پارتشین سیستم رزو ساخته بشه .
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks