خوب شما یک شات از قسمت مشخصات برنامه hdtune بگیرید تا بشه نظر داد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ariamns برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام خدمت اساتید
من یک هفته ی پیش از یه مغازه دار یک عدد هارد 2.5 ترابایت وسترن دیجیتال گرین خریداری کردم
هارد گارانتی شرکتی هست
نکته ای که این هارد داره این هست که روی هارد مشخصات زده WD25EARS
وقتی هارد رو با Hdtune pro چک میکنم مشخصات رو میزنه TP02501GB
آیا هارد تقلبی هستش ؟؟
|
خوب شما یک شات از قسمت مشخصات برنامه hdtune بگیرید تا بشه نظر داد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ariamns برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ariamns (16-08-15)
خدمت شما دوست عزیز
آخرین ویرایش توسط ariamns در تاریخ 16-08-15 انجام شده است
ariamns (16-08-15)
پس وسترن نیست دیگه ؟
الان یکسری وسترن ریفر به نام nanobyte در بازار زیاد شده . میتونید از روی خود هارد عکس بگیرید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ariamns برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ariamns (16-08-15)
|
این عکس رو وقتی پلمپ بود گرفتم
لیبل روی هارد که مدل رو درست زده ولی مهم زمان شناسایی که درست شناسایی نمیشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ariamns برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ariamns (16-08-15)
یکی از نکات منفی دیگه در مورد هارد برچسبیه که روی سریالش زدن
بارکودی هم که روش خورده رو با گوشی اسکن میکنم نمیشناسه
در هر صورت با فروشنده تماس گرفتم و بهش گفتم هارد رو برمی گردنم
امیدوار دبه نکنه تا ختم به خیر بشه
یکسری هاردهای ریفری دیگه ای هم هست به نانو بایت . متاسفانه باید خیلی دقت کرد موقع خرید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ariamns برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ariamns (16-08-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks