با hd senitel شات بگیرید از قسمت overview
با عرض سلام یک چند روزیه لب تاپم کلا هنگ میگنه حتی با نصب مجدد ویندوز گفتم احتمالا هاردش مشکل داشته باشه....
برای مشاهده نوشته مخفی شده کلیک کنید !
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آیا مشکل داره؟
|
Tobi (13-12-15)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده نوشته مخفی شده کلیک کنید !
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آیا هارد مشکل جدی داره؟
و اگه مشکل داره ربطی به هنگ بودن لب تاپم داره؟
چیکار باید بکنم؟
ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله میتونه ربط داشته باشه . هارد رو وصل کنید به pc و با برنامه زیر LLF کنید
HDDGURU: HDD LLF Low Level Format Tool
Tobi (14-12-15)
چطور این کار رو بکنم...من از نظر سخت افزاری هیچی سردرنمیارم...یعنی میگید هارد لب تاپم رو در بیارم و به یک pc دیگه وصلش کنم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این هارد من مشکل حادی داره؟ قابل تعمیره یا نه؟
آخرین ویرایش توسط Tobi در تاریخ 14-12-15 انجام شده است
تا LLF نکنید با برنامه بالا نمیتونم نظر قطعی بدم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Tobi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر هم نمیتونید هارد را وصل کنید به PC
با سیدی هیرن بوت کنید و با اون یکبار LOW LEVEL FORMAT کنید .
Tobi (14-12-15)
|
اهان باشه.....ولی ایا اطلاعات پاک میشن با این کاری که فرمودید؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پ.ن:اطلاعاتم خیلیییی ضروری هستن
کاملا پاک میشه . از اطلاعات بکاپ باید بگیرید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Tobi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Tobi (14-12-15)
خیلییییی ممنون از پاسختون.....برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط یه چیزی با فلش میشه بوت کرد؟
با چه برنامه ی بوت کنم؟
و اموزش این نرم افزار سیدی هیرن بوت رو سراغ دارد؟
شما هیرن رو فعلا دانلود کنید . نسخه 11 هیرن رو هم دانلود کنید .بکاپ بگیریدبعد به شما میگم چه کاری انجام بدید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Tobi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Tobi (14-12-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks