اسکرین شات از قسمت OVERVIEW از برنامه HD SENITEL
سلام دوستان
من هارد داخل لپ تاپ رو دوسالی هستش گذاشتم داخل باکس قبلا ضربه خورده بود که فرمت کردم حل شد بعد هم ضربه خورد ولی چیزی نشده بود تا چند روز قبل که خواستم همینطوری برای اطمینان فرمت کنم (سطح پایین منظورم هست) حین فرمت اگه اشتباه نکنم دو دفعه برق قطع شد بعد دو دفعه پشت سر هم فرمت کردم و زمانی که تموم شد با hdtune تست گرفتم دیدم هارد خیلی مشکل داره حتی بیشتر از حدود 200 گیگابایت رو دیگه نمیتونست تست کنه stop میکرد hdd regenerator هم کارساز نیست 50 درصد بدسکتور ها رو هم ترمیم نمیکنه اسکن دیسک خود ویندوز هم کردم (فقط یک پارتیشن یک گیگابایتی برای تست) از نظر نوشتن روی هارد مشکلی ندیدم به همین دلیل هم فک میکنم دیگه با فرمت بدسکتوری رو ریمپ نمیکنه که هارد درست شه ، مشکل فقط زمان خواندن هستش
البته این هارد بعد از اولین ضربه ای که خورد وقتی که فرمت کردم سرهت نوشتن روی هارد شد 5 مگابایت و دیگه حل نشد مهم هم نیست برام فقط مشکلی که الان ایجاد شده مشکل خواندن از هارده
میخواستم بپرسم برای ریمپ کردم این سکتور ها از چه نرم افزاری میتونم استفاده کنم
شات از hdtune
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سپاس
|
amirpcp30 (10-06-15)
خدمت شما::برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط amirpcp30 در تاریخ 10-06-15 انجام شده است
نوشته ها قابل رویت نیست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amirpcp30 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وقتی سلامتی روی 0% باشه . هارد الفاتحه هست . فقط بردش ارزش دارد .
amirpcp30 (10-06-15)
ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پست بالا رو ویرایش کردم و یک شات دیگه هم قرار دادم
از این هارد استفاده ی خاصی نداره نه ویندوز نصبه نه ارشیو هست که برام اطلاعاتی که در اون کپی میکنم مهم باشه فقط اطلاعاتی که بیرون بهشون احتیاج پیدا میکنم رو از روی این هارد میخونم تا زمانی که بالا بیاد ازش استفاده میکنم
یک راه هست که قسمت هایی که بد سکتور نداره رو چند تا پارتیشن بسازم
ولی میخواستم ببینم برنامه ای برای ریمپ کردن هست ککه سکتور ها رو بخونه هر کدوم نمیتونه یا تاخیر داره رو ریمپ کنه
با سپاس
هیچ برنامه ای نمیتونه این هارد رو به وضعیت نرمال برگردونه . خلاصه این هاردبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amirpcp30 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks