اگر اپدیت فریم ویر جواب نده کاری نمیشه کرد .
این برنامه هم تست کنید
Download HDD Capacity Restore 1.2
سلام خدمت اساتید و بزرگواران
دوستان من رو لپ تاپم یک هارد intel ssd 160gb دارم که دیروز درهنگام فرمت کردن جهت نصب لینوکس حجمش به 8 مگابایت تغییر پیدا کرده! هر راهی هم تو نت بوده انجام دادم ولی درست نشد.
کسی قبلا این مشکل رو داشته یا روششو میدونه بگه ممنون میشم خیلی ضروریه.
|
اگر اپدیت فریم ویر جواب نده کاری نمیشه کرد .
این برنامه هم تست کنید
Download HDD Capacity Restore 1.2
ممنون این برنامه هم نصب کردم نمیتونه دیوایس رو شناسایی کنه!
آپدیت فریمور هم نمیدونم چجوری انجام شده خودشونم یه اموزش درست و حسابی نمیزارن تو سایت
یک فایل ایزو رو باید دانلود کنید و با اون بوت کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط d3v3l0p3r برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
انجام نمیشه انجام دادم! ممنون ولی دنبال یک روش کاربردیم کسیکه این مشکلو داشته تاحالا شاید بتونه راهنمایی کنه چون خیلی اذیتم کرد این مورد
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینم تصویر محیط اپدیت فریمور که تحت بوت هستش. متاسفانه ارورر میده
|
سلام خدمت دوستان و سروران گرامی
بنده این ssd رو که این باگ براش پیش اومده بود رو نزدیک دوهفته دادم به شرکت های تخصصی با دستگاه و تجهیزات خودشون نتونستند این مشکل رو رفع کنید، پس خودم دست به کار شده با چند روز تحقیق و آزمایش بلاخره مشکلشو حل کردم الان هم دارم مثل روز اولش ازش استفاده میکنم!
به همین دلیل در این مورد و روش درست کردنش یک مقاله نوشتم که اگه کسی دیگه این مشکل براش پیش اومد مثل من دست اذیت نشه و در عرض چند دقیقه خودش بتونه این مشکل رو رفع کنه..
دانلود مقاله :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
موفق و سربلندباشید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط d3v3l0p3r در تاریخ 02-04-19 انجام شده است
mansour2023 (02-04-19), mohsen_p30 (19-05-19)
سلام با تشکر از اشتراک حل مشکلبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط d3v3l0p3r برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لطقا از ارسال کاربران به لینک هایی دیگر اجتناب کنید . فایل را در یک اپلود سنتر مناسب اپ کرده و در اختیار کاربران قرار دهید .
Speed Racer (25-12-24)
با احترام، انجام شدفایل را در یک اپلود سنتر مناسب اپ کرده و در اختیار کاربران قرار دهید .
AMD>INTEL (02-04-19)
باسلام
باتوجه به دریافت چندین پیام خصوصی در مورد این مشکل، فایل را پیوست میکنم که استفاده کنن دوستان <3
AMD>INTEL (31-12-24)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks