سلام و خسته نباشید خدمت دوستان گل و تبریک سال نوبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اقا ما یه هارد لپ تاپی سامسونگ داشتیم که متاسفانه اواخر پارسال بر اثر یه اتفاقی که خودم هنوز نمیدونم دلیلش چی بود خراب شده
در اصل اینطور بوده که لپ تاپ روشن بوده و بعد چند دیقه روی حالت خواب میره وبعدش که خواستیم روشن کنیم دیگه روشن نشدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هرکاری کردیم که ویندوز بوت بشه نشد که نشد
بردیمش واسه تعمیر گفت که فرمت درایو ها پریده ینی معلوم نیستن که ntfs هستن یا fat32!!!
خلاصه این اقا نه تنها درستش نتکرد بلکه خرابش کرد و درایو ها همه فرمت شدند و مشکل اینجاس که وقتی اطلاعات اسمارت هارد رو چک میکردم سلامتش 0 درصد بود!!!!
حالا هم بردمش پیش یه اقایی توی اهواز که با دستگاه pc3000 اسکنش کنه تا اطلاعاتو برگردونه میگه که هد هارد مشکل داره و اسکن تا یه جایی متوقف میشه و فریز میکنه
حالا نمیدونم چیکار کنم
خواستم هارد رو باز کنم ببینم هد گیر کرده روی دیسک ها یا نه اما چند نفر بهم گفتن که اگه هارد باز بشه و دیسک ها در معرض هوا قرار بگیرن هارد از بین میره!!!!!!!!
حالا از شما کمک میخوام دوستان گلم اگر کسی نظری داره چیزی بگه ممنونش میشمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bookmarks