ممنون استاد امید
میگم با نرم افزار hdd low level format در ویندوز (وینووز داخل ssd یعنی داخل یه جای مجزای از اون هارد نصب هست) ، اون هارد را فرمت سطح پایین کنم ، خوبه؟
یا این نرم افزار hdat2 را پیشنهاد میدی؟
ممنون استاد امید
میگم با نرم افزار hdd low level format در ویندوز (وینووز داخل ssd یعنی داخل یه جای مجزای از اون هارد نصب هست) ، اون هارد را فرمت سطح پایین کنم ، خوبه؟
یا این نرم افزار hdat2 را پیشنهاد میدی؟
Speed Racer (12-12-18)
|
|
اگر اطلاعاتش رو نمیخوای خوبه . ولی تو هیرن یک برنامه هست به نام POWER MAX با اون شروع کن به ZERO FILL کاملبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعد با HDDAT اسکن و ریکاور بدسکتور
یک مورد هم براساس تجربه میگم هاردی که این تعداد بدسکتور داره بعیده دیگه برات هاردی بشه که بخوای توش اطلاعات بریزی و استفاده کنی
SajjadKhati (26-11-18)
ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
hdat2 خیلی طول نمیکشه؟ یادم میاد زمان های قدیم که یه بار باهاش کار کردم ، هفت هشت ساعت هارد یه سیستم را تحت این نرم افزار گذاشته بودم ولی چند درصدش هم نرفته بود و انگار با اون روند ، چند روز طول میکشید . آخر مجبور به کنسل کردن عملیات شدم . البته هارد طرف بسیار بد سکتور اونم شدید داشت .(البته اگه اشتباه نکنم و درست یادم بیاد) .
نه این نرم افزار Hard Disk Sentinel فقط اطلاعات شو از smart میگیره و اسکن نمیکنه برای همین دقیق نیست . الان چندبار با hdd regenerator که اسکن کردم ، بد سکتورهاشو تعمیر کرد و 2 بار آخر ، هیچ بدسکتوری نشناخت (دفعه ی اول 48 و دفعه ی بعد 15 و دفعه ی بعد 8 و 2 دفعه ی آخر 0 بدسکتور پیدا کرد) . حالا فقط مشکل تاخیرش موند . الان 2 درایو هارد ، بخوبی و بدون کمترین تاخیری کار میکنه . فقط مشکل تاخیر زیاد درایو اول هست (تاخیر 20 گیگ اول) . که تهش درست هم نشه (که ان شاء ا... میشه) ، میشه 20 گیگِ اول را پارتیشن بندی نکرد.
فقط من موندم چی شده که بد سکتور گرفت؟ اتفاقا درایو اول توش ویندوز 7 نصب بود و من زیاد با اون ویندوز کار نمیکردم (95 درصد استفاده ام ، ویندوز 10 که در ssd نصب هست ، هست) . پاورم هم جنسش خیلی خوبه (green 450uk) و نوسان برق ، فکر نکنم تاثیر زیادی روش داشته باشه (اگه هم میخواست داشته باشه ، باید روی اون درایوی که بیشتر خونده و نوشته میشه ، داشته باشه) . ضربه ی چندانی هم کلا کیس نخورد . نمیدونم علت این بدسکتور و تاخیری که گرفت ، چیه؟
آخرین ویرایش توسط SajjadKhati در تاریخ 26-11-18 انجام شده است
Speed Racer (12-12-18)
با برنامه پاور مکس یکبار ZERO FILL FULL کن . باید اون هم درست بشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SajjadKhati (26-11-18)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks