یک شات از برنامه hwmonitor و حتما بایوس رو اپدیت کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط farzad93 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سلام
من یه هفته ای میشه که سیستمو ارتقا دادم.
motherboard: MSI 760GM-P23
cpu: amd quadcore 4350 4.20ghz
ram: apacer 1600 4gig
power: green 435w
gpu: gigabyte hd7770 1gb
اما متاسفانه با ارور صفحه آبی در هنگام بالا آمدن هارد مواجه بودم تا اینکه به فروشنده مراجعه کردم و سی پی یو و رم رو تعویض کرد.مشکل حل شد و هارد بالا میامد اما متوجه شدم که در محیط ویندوز و یا در بازی با ارور صفحه آبی مواجه هستم.یا مثلا زمانی که یه فیلم پخش میکردم سیستم هنگ میکرد و صدای فیلم خش خش میکرد.تا اینکه آخرین ورژن درایور گرافیک رو نصب کردم و بایوس مادربورد رو آپدیت کردم.مشکل تا حدودی بهتر شد اما همچنان گهگاهی در محیط ویندوز با ارور صفحه آبی مواجه میشدم.تا اینکه به فکرم رسید که رمم 1600 هستش درحالیکه مادربوردم تا کلاک 1333 ساپورت میکنه.زمانیم که قطعات رو میخریدم به فروشنده گفتم که این مادربورد رم تا 1333 ساپورت میکنه اما فروشنده گفت مادربورد من رو حالت اورکلاک با رم 1600 هم کار میکنه.خلاصه به بایوس رفتم و کلاک رم رو از 1600 به 1333 تغییر دادم.مشکل ارور صفحه آبی در محیط ویندوز به کل حل شد.اما در هنگام بازی یه موقعی 2-3 ساعت بازی میکنم از ارور یا ریست شدن خبری نیس.اما یه موقعی الالخصوص زمانی که کامپیوترو تازه روشن میکنم وارد بازی که میشم یه موقع هایی همون شروع یه موقع هایی هم بعد از 15-20 دقیقه ارور صفحه آبی میده و ریست میشه.
ممکنه مشکل از این باشه که رم 1600 با مادربوردم مشکل داشته باشه؟؟
اینم آدرس مشخصات مادربوردم
MSI Global 760GM-P23 (FX)
|
یک شات از برنامه hwmonitor و حتما بایوس رو اپدیت کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط farzad93 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (02-08-14), farzad93 (02-08-14), Morteza.m1371 (02-08-14)
Capture.jpg
عکس ویرایش شد.این عکس با کیفیت تره
بایاس مادربورد هم به آخرین نسخه آپدیت شده.
آخرین ویرایش توسط farzad93 در تاریخ 02-08-14 انجام شده است
این سری از رم های اپیسر با یکسری از مادربرد ها مشکل دارند . با برنامه memtest حدود 10 لوپ رم رو تست کنید
طرز کارش هم باید فایل ایزو رایت بشه و بصورت سیدی بوتیبل بالا بیاریید
Memtest86+ - Advanced Memory Diagnostic Tool
*MoJtAbA* (02-08-14), farzad93 (02-08-14), mehrdad_ab (04-08-14), Morteza.m1371 (02-08-14)
تست میکنم و به زودی خبرشو اینجا میدم.
سلام فرزاد جانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط farzad93 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مادربرد شما قادر به پشتیبانی پردازنده های 125 واتی نیست و برای ماکزیمم پردازنده با مصرف 95 وات طراحی شده
اگر سری به سایت مادر بزنید پردازنده شما در لیست ساپورت مادربرد قرار ندارد
در یوزیج بالا اگر دستتون را نزدیک مدار تغذیه مادربرد ببرید عمق فاجعه را کاملا احساس میکنید
استفاده از سیستم در این وضعیت کار بسیار خطرناکی است و هر لحظه ممکنه مادربرد یا پردازنده شما بسوزه
راه حل مشکل شما هم تنها در آندرولتاژ خلاصه میشه
سعی کنید پردازنده را در ولتاژ 1.2 ولت یا حتی کمتر استیبل کنید ( ممکنه مجبور بشید کلاک پردازنده را 200-300 هرتز کمتر کنید )
نسبت به کیفیت پردازنده شما در فرکانس 3.7 تا 4 گیگاهرتز با 1.2 ولت میتونید سیستم را کاملا استیبل کنید که در این حالت به دلیل پایین آمدن شدید دمای پردازنده و مادربرد سیستمتون کاملا استیبل شده و پرفورمنستون هم بالاتر میره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالا چرا پرفومنس بالا میره : در این سری پردازنده یک پروتکشن من درآوردی وجود داره که اگر دمای هسته ها از 62-63 درجه بالاتر بره فرکانس و ولتاژ را کم میکنه و این امر باعث میشه در هوای گرم ایران در موقعی که نیاز به قدرت زیاد دارید ( یوزیج بالا ) پردازنده شروع به ریپ زدن کنه ( دقیقا مانند ریپ زدن خودرو)
*MoJtAbA* (02-08-14), farzad93 (02-08-14), JiMmY.j (02-08-14), M A H R A D (02-08-14), mehrdad_ab (02-08-14), Morteza.m1371 (02-08-14), SOHR@B (03-08-14)
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر از شما نیما جان
بالاخره بعد از یک هفته مشکل سیستم رو پیدا کردم(البته به لطف شما)
زمانیکه کلاک سی پی یو رو آوردم پایین سیستم استیبل شده.تو بازی ها هم تا الان هیچ گونه ارور صفحه آبی یا ریست شدن نداشتم.فقط یه چیزی این بلندی صدای فن طبیعیه؟
چون دمای سی پی یو از 38 بالاتر نمیره اما زمانیکه دور فن بالاست،بدجور فن صدا میده.
متاسفانه دمای نمایش داده شده در اکثر مادربردها فیک است و دمای واقعی بالاتر از 38 درجه استبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط farzad93 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به هر حال ولتاژ دیفالت این سری پردازنده ها به صورت (جسارتا!) احمقانه ای بالاست و پردازنده با 1 تا 3 دهم ولت کمتر هم به راحتی کار میکنه
ولتاژ دیفالت را به صورت دستی کم کنید و توربو را هم خاموش کنید سپس ولتاژ را تا حد امکان کم کنید دمای پردازنده به شدت کم میشه و دور فن هم پائین میاد (تنظیمات دور فن را در بایوس انجام بدید)
قبلا در یک تاپیک در مورد بولدوزر مفصل صحبت کردیم
این سری پردازنده با تنظیمات دیفالت بدترین پردازنده های تولیدی amd در طی این چند سال است
ولی با تنظیمات دستی عملکرد خوب و قابل قبولی خواهند داشت
*MoJtAbA* (03-08-14), AMD>INTEL (02-08-14), farzad93 (02-08-14), JiMmY.j (02-08-14), mehrdad_ab (03-08-14), Reza Eshraghi (02-08-14), SOHR@B (03-08-14), STUXNET (03-08-14)
یک سوال دیگه که برام پیش اومده اینکه کلاک رم رو رو همین 1333 بزارم بمونه یا برش گردونم به همون حالت دیفالت 1600؟؟
فکر نکنم با 1600 مشکلی داشته باشیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط farzad93 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رم را روی 1600 ست کن و تستس که امید جان گفتند را بگیر . مشکلی باشه خودشو نشون میده
*MoJtAbA* (03-08-14), AMD>INTEL (02-08-14), farzad93 (03-08-14), mehrdad_ab (03-08-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks