یک شات با برنامه HD SENITEL هم از قسمت OVERVIEW بگیرید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط S.HAMID.M برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام من یه لپتاپ دارم که وقتی با یرنامه hd tune میبینم این مشکل را داره که در عکس هست میشه راهنمایی کنید این یعنی چی و باید چیکارش کنم؟
09687817260998716477.jpg
|
یک شات با برنامه HD SENITEL هم از قسمت OVERVIEW بگیرید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط S.HAMID.M برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Morteza.m1371 (12-08-14), S.HAMID.M (12-08-14)
همین طور که فرمودید عکس را قرار دادم اگر چیز دیگه لازم هست بفرماییدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون از شما
57909022749516090219.jpg
همانطور که خودتون هم میبینید . هارد شما هم از نظر بازدهی و هم سلامت روی 100 درصد هست و مشکلی ندارد . اون ارور اون برنامه HDTUNE به خاطر باگی هست که تو این نرمافزار هست . و مشکل از هارد شما نیستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط S.HAMID.M برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (12-08-14), JiMmY.j (12-08-14), Morteza.m1371 (12-08-14), S.HAMID.M (12-08-14)
ممنون از شمابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی چرا من با هر ورژنی از برنامه hd tune میزنم باز هم همون طوریه؟
اعتماد داشته باشم هاردم سالمه؟
با تشکر
این مورد فقط در مورد هارد شما نیست . حدود 90% از هاردها مخصوصا لپتاپ با این ارور در HDTUNE مواجه میشوند . این رو بر اساس بررسی نتایج خیلی از هاردها به شما میگم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط S.HAMID.M برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
امیدجان چطورتوهمه این ورژن ها مشکل پابرجاست؟؟؟؟
یک مشکل در خواندن اطلاعات اسمارت هارددیسک هست .و تنها HDTUNE این مشکل رو نشون میدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط STUXNET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks