اگر مستقیم به پورت usb 3.0 متصل شده سرعت بسیار پایینه و غیر قابل قبولهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ata-gh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام ، من دیروز یه فلش usb3 خریدم ، ADATA DashDrive Durable UD311 Flash Memory - 32GB
اول می خواستم ببینم که بهتر از این چیزی بوده و این جنسش چطوره ، و اینکه الان که دارم فایل کپی می کنم تو فلش از پورت usb 3 ، سرعتش 14.5mb/s هستش و الته از 14 تا 15.2 متغیر هست ولی 95% ، سرعتش 14.5 هست ، به نظرتون کم نیست ؟ یا همینقدره سرعتش ؟ ممنون
|
اگر مستقیم به پورت usb 3.0 متصل شده سرعت بسیار پایینه و غیر قابل قبولهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ata-gh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ata-gh (22-09-16)
آره مستقیم به پورت usb 3 وصله ، به فرمت فایلی که کپی می کنم ربطی داره ؟ چون اونا فرمتاشون فرمت فیلم dvd و mkv و avi و اینجور چیزا بود ، الان حدود 500mb آهنگ با فرمت mp3 ریختم ، سرعتش از 89 شروع شد همینجوری اومد پایین آخرای کپی به 14 اینا رسید ، ولی خیلی سریع کپی کرد 5 ثانیه طول کشید قکر کنم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الان نرم اقزاری هست باهاش سرعتشو چک کنم ؟ و اگه واقعا سرغتش غیر قابل قبوله ببرم پس بدم یعنی ؟
با hd tune یک بنچمارک بگیربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ata-gh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ata-gh (22-09-16)
اینم بنچمارک با اون نرم افزاربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1.jpg
سرعتش نسبت به usb 3.0 پایینه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ata-gh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ata-gh (22-09-16)
|
خوب سرعتش تقریبا چند باید میشده ؟؟؟ و اینکه خوب اگه مشکل داره میبرم پس میدم ، فقط اگه میشه یه usb3 خوب معرفی کنین اونو بگیرم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مینیمم نباید پایین 50 باشه . ماکزیمم هم حدود 80-
90
Patriot Glyde Series 16GB USB3.1 Flash memory
ata-gh (22-09-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks