الان دقیقا مشکل شما چیه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hitmax برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سلام بدلیل عدم ارسال تاپیک و مشابه بودن موضوع مجبور شدم مشکلم رو در این جا عنوان کنم
هارد 4 ترابایت اکسترنال سیگیتی که تازه خریدم رو از GPT به MBR با نرم افرار پاراگون تبدیل کردم پارتیشن ایجاد شده بیش از 2 ترابایت نیست که در MBR طبیعیه ولی در انتهای ایجاد پارتیشن پیام CAN'T MOUNT PARTITION رو میده و در دیسک منجیر ویندوز اکس پی اثری از درایو نیست در صورتی در ویندوز 7 میشناسه پارتیشن ایجاد شده رو
در زمانی که هارد GPT بود یک درایو مخفی به حجم 128 مگ درش ایجاد شده بود به نام gpt reserved partition که در تغییر به MBR از دست رفت فایده این پارتیشن چی هست؟ و آیا راهی برای برگردوندنش هست؟ چون فرمتش نه فت 32 بود نه ان تی اف اس و در برنامه پاراگون فرمتش به عنوان OTHETR شناخته میشد
|
الان دقیقا مشکل شما چیه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hitmax برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون بابت ایجاد تاپیک جدید مشکلم این هست با توجه به عدم سازگاری ویندوز xp با هاردهای بالاتر از دو ترابایت سعی کردم یه پارتیشن 2 تر ابایتی در قالب mbr ایجاد کنم ولی متاسفانه همون پارتیشن دو ترابایتی هم توسط ویندوز xp شناسایی نشد ولی در ویندوز 7 شناخت آیا کلا در هاردهای جدید سیگیت میشه در غالب mbr پارتیشن دو ترابایتی ساخت که وینوز اکس پی بشناسدش؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سوال دوم این هست که اگر امکانپذیر نیست چطور می تونم هارد رو به همون حالت اول برگردونم که در اون حالت یه پارتیشنی به صورت default و مخفی وجود داشت به اسم gpt reserved partition
آخرین ویرایش توسط hitmax در تاریخ 22-09-16 انجام شده است
این محدودیت های های ویندوز xp هست . بهتره هارد را به gpt برگردانید . با برنامه minitool پارتشین ویزارد برگردونید . اون هم چیز خاصی نبودهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hitmax برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks