وسترن بلو - سیگیت بارکودا مناسبهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ashkan4030 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وسترن بلو - سیگیت بارکودا مناسبهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ashkan4030 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
بعد این بالا اومدن سیستم ربطی هم به حجم هارد داره..اخه یه یه ترابایت گیرین هم دارم ولی روی سیستم ننداختم گزاشتم یه گوشه!حالا به هر حال به غیر از این دو هارد که گفتی راه دیگه ای وجود نداره که سیستم زودتر لود شه..نرم افزار بهینه سازی چیزی یا....چون خیلیا رو هم دیدم با وجود این که هاردشون شبیه منه ولی خیلی زود سیستمشون بالا میادبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حجم هادر نه . این کندی دلیلش هارد هست . هارد با هارد فرق داره عزیز من . کندی یکی از دلایل خرابی هارد هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ashkan4030 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باید هاردتون را با hd senitel بررسی کنید .
بسیار خوب..حالا تست میکنم میفرستم براتون...یک سوال این که خیلی دیر داره کپی میشه اطلاعات هارد اکسترنالم به هارد سیگیت..الان حدود یه ترابایتش رو کپی کردم بیش از 16 ساعت طول کشید تا کپی شد..و هنوز دو ترابایت دیگه مونده که کپی کنم...راه و نرم افزاری وجود نداره تا اطلاعاتمو زودتر بتونم کپی کنم به هارد سیگیت؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چون هاردت بدسکتور داره این مشکل کندی کپی کردن وجود داره . چاره ای جز صبر کردن نیست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ashkan4030 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این هاردت هم بعد از کپی کردن بفرستید گارانتی .
ashkan4030 (21-02-16)
یک مشکلی که الان هست اینه که هر لحظه داره کند تر میشه کپی کردنش...یعنی الان خیلی دیر و به سختی داره جلو میره....امکان داره که وسط کپی کردن هارد کامل از کار بیفته؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
رسیده به قسمت های بدسکتوری شما کاش . کلی نمیگذاشتی کپی بشه . چند تا فولدر کپی میکردی . بعد میرفتی سراغ چند فولدر دیگه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ashkan4030 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
DOOM999 (26-02-16)
سلام..خسته نباشید...خوشبختانه تمام موارد با موفقیت کپی شد....فقط یک سوال دارم میخواستم ببینم هاردم شامل گارانتی میشه یا نه.... الان روی کارت گارانتی هارد سه ترابایتم نگاه کردم زده 2016-10-20 میخواستم ببینم ازز تاریخ گارانتی گذشته یا نه؟بفرستم تعویض میکنن هاردو؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الان ماه دوم میلادی هستیم . هارد شما تا برج 10 میلادی گارانتی دارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ashkan4030 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks