سلام..این کار رو هم کردم و هارد اورد بالا اما فقط دوتراش رو بالا میاره..طبق تحقیقاتی که کردم مدلهای جدید Seagate Backup plus یه تفاوتهایی با مدلهای پیشین دارند . یعنی در مدلهای قدیمیتر Seagate Backup plus و همچنین مدلهای وسترن دیجیتال my book از یه متد خاصی استفاده شده که در ویندوز XP میتونید به تمام حجم دسترسی داشته باشید (حجمهای بیشتر از دوترابایت) و نیاز به پارتیشن بندی و فرمت کردن مجدد هم نداشت و به محض اتصال به سیستم میتونستید استفاده کنید ولی مدلهای جدید Seagate Backup plus که حجمشون بیشتر از دوترابایت هست متاسفانه در ویندوز XP دیگه قابل استفاده نیست یعنی نمیتونید به تمام ظرفیت دسترسی داشته باشید و محدود به دوترابایت خواهد بود چون ویندوز XP از GPT پشتیبانی نمیکنه . پس در ویندوز XP تا سقف دوترابایت میتونید این هارد دیسک رو پارتیشن بندی و فرمت کنید و اتفاقا هارد هم بالا اورد در ویندوز ایکس پی ولی محدود به دو ترابایت بود!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amirpcp30 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به همین خاطر مجبور شدم ویندوز سون نصب کنم روی سیستمم و الان که ویندوز سون رو نصب کردم خیلی خوب و سریع میاره به تمام حجم هم دسترسی دارمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید دیگه من پارتیشن بندی هم نکردم همین جور کپی کردم داخل هارد چون احتیاجی نبود.الان پازتیشن بندی نکردم که مشکلی پیش نمیاد.؟...فقط یک سوالی این که هر یک ترابایت که بخوام از هارد اکسترنال به این هارد سیگیت کپی کنم چقدر طول میکشه الان حدودا یه ترا گزاشتم کپی شه یه 16 ساعتی طول کشید که کپی شه...میخوام ببینم نرم افزاری چیزی نیست که با سرعت بیشتری بتونم کپی کنم فایلا رو؟
Bookmarks